Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 beta és Heart of the Swarm demo

Az idei Gamescom alkalmából mindkettőre sor kerül!

2011.07.08. 00:23 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard két sikervárományossal is jelen lesz a Gamescom rendezvényen, melyet Németországban rendeznek majd meg, augusztusban. Az egyik a Diablo 3 béta verziója lesz, a másik pedig a StarCraft 2 második epizódja, a Heart of the Swarm. Egyes spekulációk szerint így már augusztusban elkezdődhet a Diablo 3 bétatesztelése egy szélesebb közönség számára is, ami nagyon jó hír lehet a rajongók számára. Ha ez nem is következik be, arra bizton számíthatunk, hogy temérdek új információval gazdagodhatunk majd a két nagy durranás kapcsán. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (15)

Raistlin666
Raistlin666 2011.07.08. 15:38
Azért a nagy jó dolgukban ennyi év után remélem nem az lesz a trend mint a D2 esetében. Ott már az alap CD-n rajta volt a későbbi kiegészítő jó része.
Egyszerűen kivágtak egy fejezetet aztán pár újdonsággal lenyomták a torkunkon full áron.

Lásd még:
SC2 kampányok külön kihozva...

Na mind1 nem tudom mit szenvedek rajta mert én is venni fogom egyből.;-)
rootshaper
rootshaper 2011.07.08. 15:41
az utolsó mondatban a lényeg :D

bár a starcraft 2-vel amit művelnek, azt nem veszi be a gyomrom.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.08. 19:17
olvasgatom itt a hsz-eket (nem mindet, de nagyjából beleolvastam valamennyibe) és csak egy dolog jutott eszembe, még az első SShark hsz után, ami úgy látszik, másnak nem.

Nem lehet, hogy az elmúlt tíz évben kidobtak közben egy WoW-ot? Nem lehet, hogy azzal ment el az idejük nagy rész, mondjuk kompletten az egész Blizzardé? Én úgy 5-6 év valós fejlesztési időt tippelnék a Dio III-nak, mert bizony egy MMO (és főleg a WoW!) beindításához és megfelelő szinten tartásához, ami ezerszer meg egyszer komplexebb, mint egy alapvetően single játék (nincsenek emóciók, nem tudunk egymással hülyéskedni, csak megyünk, oszt gyakunk, ala quake) sokkal több erőforrás/fejlesztő szükséges. Nem?
SShark
SShark 2011.07.08. 19:48
Nem is tudom. Az erőforrás gondolatod fejbe kólintott.
Lehet, hogy igazad van miszerint nem akarnak egyszerre annyi vasat tartani a tűzben.
Saját erőforrás szempontjából azért röhögve csinálhatnának egyszerre 3-4 projektet. Egy Blizzardnak simán beleférne.
A felhasználókkal viszont tényleg más a helyzet. Elég ha magamból indulok ki. Ha kijön a Diablo 3 amit gondolom legalább 1 kiegészítő követ, 2 évig a játékra szánt időm ami sajnos már nagyon összezsugorodott, nem fog más beleférni, így a 2005-óta tartó WoW-ozás egy jó hosszú időre meg fog szűnni. Tudom, hogy a kettő más és más kategória de szerintem sokan vissza fognak térni a jó öreg B-netre ami ugyebár már valószínűleg bőven meg fog felelni a kor követelményeinek.
Ha két halmazkarikával ábrázolhatnánk a Diablo-t és a World of Warcraft-ot jó nagy lenne a közös terület és egyszerre a kettő nem megy. :-)
Horcsog
Horcsog 2011.07.08. 21:12
JÖJJÖN A DIO 3 EBBEN AZ ÉVBEN? HAJRÁ HAJRÁ!
ajánlott olvasnivaló