Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Harrison Ford: haljon meg Indiana Jones!

Hamarosan a hazai mozikba érkezik Ford új filmje.

2011.07.20. 18:52 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben is Harrison Ford, de arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor.
– Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért – tréfálkozott Ford, aki most éppen új filmjét, a Cowboyok és űrlényeket népszerűsíti Amerikában.
– Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt. Annak idején hasonló okból győzködtem George Lucast, hogy öljük meg Han Solót A jedi visszatér végén, de nem volt rá hajlandó.
Ford egyébként hezitált, hogy elfogadja-e a Cowboyok és űrlények főszerepét, mert nem értette a koncepciót. – Zavart a cím: hogy jön a western a sci-fihez? Aztán elmagyarázták, hogy a dolog nagyon is jó lehet, ha komolyan vesszük. Közben rájöttem, a western-része mindenképpen érdekel. Világéletemben szerettem volna vadnyugati filmben szerepelni, de alig készül ilyen, mert nincs divatja. Most viszont összejött, és kiderült, tényleg működik akár ufókkal is. (Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.) ■

Forrás: UIP

hozzászólások (21)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.07.22. 16:44
Nekem mondjuk tetszett a negyedik rész is mert jol ötvözték a misztikus elemet az ufós és az oroszos tulajdonsággokkal és szépen beleépitették a kisérleti atomrobbantást is.Tény hogy sokat vártak az ujabb epizód elkészitésével és közben változtak a szokások elvárások igy már valahogy az ember számára nem volt olyan nagy szám mint az akkori három rész.
Nekem mindenesetre tetszett és szerintem is jo befejezés lenne mivel én se tudom elképzeni a kandalló előtt, és ha Shia LeBouf folytatná - mivel a negyedik részben ugye ő tűnik fel mint a fia - az meg már nem lenne az igazi valahogy nem tudom őt elképzelni mint ifju Jonest.


Falusi:

Igen ez tény de az embereket ma már nem hozza annyira lázba mint akkor igy tehát leáldozóban van a csillaga.És egy ujabb folytatásnál - mármint ha nem halna meg - még mindig jobb minthogyha igy ér véget mintha egy bukott részt csinálnak belőle.


rootshaper:

Ha belegondolunk tulajdonképpen minden film és számitogépes játék is ugyanarrol szol kategoriáit tekintve.Pl egy lövöldözős játékban is mindig ugyanaz a cél csak esetleg más eszközzel és sztorival de lődd le az ellent, ments meg az országot-világot.
Ugyanilyenek az autos filmek is.Gyorsulások, balesetek, szép csajok, lövöldözések.
Játékoknál is ugyanigy működik csak más karakterek esetleg ujabb fegyverek és más pályák beépitésével.De lényegében a fő szál mindig ugyanaz.


Germinator:

Igen sok ilyen filmet elcseszetté tesznek ezáltal hogy egy gyenge szar folytatást csinálnak.
(Nekem főleg herótom az amikor más filmekből vágnak ki jeleneteket és ezt rakják bele egy filmbe)
Pl én a Terminator filmekben nagyon csalódtam mivel az első robbanó siker volt a második is jo volt és - bár nekem a 3 is tetszett - de ugye az emberek - szerintem - arra számitottak hogy az atomrobbanások után már a romos városi maradványok közötti harcjelenetes részt kapunk, erre a Megváltás....persze azt is megnéztem többször és lassan el tudtam fogadni hogy oké ezt még be tudták ide iktatni, de nem volt valami jo elgondolás mert szerintem minden néző az atomrobbanások után a városi maradványok közötti harci összecsapás jeleneteket várta.
Falusi
Falusi 2011.07.22. 20:39
"Igen ez tény de az embereket ma már nem hozza annyira lázba mint akkor igy tehát leáldozóban van a csillaga."

Mert a 4. rész bejelentésénél mindenki azért ünnepelt, mert egy új stílusú Indyt kapnak.
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.07.22. 20:45
Szerintem hagyják a francba úgy ahogy van. Szép volt, jó volt a 4 film, de inkább valami újat találjanak ki, ne a klasszikusok vérét szívják tovább.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 00:13
ha Lucas meg Spielberg nem egyezik bele, akkor Indiana Jones néven semmi nem kerülhet elő akár már ez után sem, nem így van? nem tudok az ifjú Indián kalandjainak hátteréről, hogy azt kik és kiknek a beleegyezésére készítették, de sok más Indiana Jones cucc nem volt, egy-két játékot leszámítva.

egyébként szerintem megint legyen majd benne a wittvicky - vagy hogy a rákba írják a transzformátor állomásban a nevét - és Indie próbálja megtalálni a kockát, ami a Transformereknek kell. Főgonosz lesz Megatron, aki CG majmokat fog ráküldeni, majd végül kiderül, hogy ex-KGB ügynök volt, aki FBI-osnak adta ki magát.
Dark Archon
Dark Archon 2011.07.27. 11:00
Pedig nem kell lángésznek lenni, hogy utánanézz és kiderítsd, az Az ifjú Indiana Jones kalandjai szintén Lucas műve, többek közt.
ajánlott olvasnivaló