Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» The Witcher (Netflix sorozat)

5998 levél
Válasz 22.11.02. 15:05 #431
subject17
Kevésbé. Felmerült bennem, amikor anno az első évad kijött, de mégis van benne valami egyedi hangszerelés, ami miatt számomra jobban elkülönül, mint pl. az alább linkelt Andor track.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2247 levél
Válasz 22.11.02. 12:15 #430
Aribeth
Tényleg olyan!
Egyébként a Stranger Things főcímzenéje nektek nem okoz szintén Mass Effect utánérzést?
link
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
27005 levél
Válasz 22.11.01. 21:22 #429
Peace
Na tessék, mégis jó valamire! :⁠-⁠D
5998 levél
Válasz 22.11.01. 20:34 #428
subject17
Első évad tetszett, másodikat nyilván nem tudom már nem-megnézni.

Nem volt tervben amúgy a cancel, ez az egyetlen sorozat, ami haverokkal közösen nézős, két nap alatt ledarálós. Az évad bár szar volt, a social része nem. Na meg innentől főleg érdekel, mennyire lesz clusterfuck.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
11077 levél
Válasz 22.11.01. 14:04 #427
MattMatthew
"Egyre rosszabb, ahogy egyre több részlet jut eszembe."
Uhh, valahogy az én tudatom is elnyomta ezeket, de most felszínre hoztátok!

Zene kapcsán: Where's My Spacehamster Unit?!
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
27005 levél
Válasz 22.11.01. 13:58 #426
Peace
Hát vagy abba lehet hagyni a nézését és elengedni. Vagy ugyanolyan gyagyásnak lenni, mint én a Star Wars&Marvel-el és tovább nézni meg szapulni.
5998 levél
Válasz 22.11.01. 12:57 #425
subject17
Jaja, így megvan, magával a szállal volt bajom, meg azzal, hogy így a kurva nagy semmiért Ciritől vettek el egy elég nagy karakterpillanatot, amit a spoilerben említettél is.

Plusz most így bevillant, hogy Ciriből egy valami által megszállt (?) gyilkost csináltak, az is überwtf.

Egyre rosszabb, ahogy egyre több részlet jut eszembe.

Másik komment GOT példájához: Team "it started to go to shit at S04" jelen. Andort meg nézd bátran, végig kurva jó - én eddig mindhárom retard SW sorozat esetében itt rage-eltem, hogy milyen rém buta és gagyi, szóval elfogultnak se lehet nevezni. Ez tényleg jött, látott, meggyőzött. Ezt a tracket meg bedobom neked, szerintem hasonló "now hold on a minute" hatású lesz számodra is.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2247 levél
Válasz 22.11.01. 11:59 #424
Aribeth
A mágia elvesztése nem könyvidegen. A soriban Yennefer tiltott tűzmágiát használt, ami kimerítette az egész szervezetét.

A Megvetés idejében
SPOILER
Ciri a sivatagban bolyongva tűzmágiát használ, megidézi Falka szellemét meg még ki tudja, mi minden történik ott, és a vége az lett, hogy amikor fogságba esik, egy pinduri mágiát sem tud kicsiholni magából. Az a Ciri veszít el mindent, aki nagyon durva, ám kiszámíthatatlan varázserővel bír, és Yennefer tanításának köszönhetően elkezdte megtanulni, hogy hogyan kontrollálja azt.


Szóval ez szerintem teljesen a lore-ba illett. Az volt a gáz, hogy Yennefer a varázserőért cserébe feláldozta volna Cirit. És még ezt sem tartom _teljesen_ karakteridegennek, mert Yennefer nem egy szívbajos karakter, és azon a ponton Ciri neki nem jelentett semmit. Viszont egyrészt Geralt kérte meg, hogy segítsen a gyereken, és ezek után Yennefer szerintem nem kúrta volna át ennyire Geralt fejét, akármennyire is kétségbe volt esve. Másrészt pedig a Vaják könyvek egyik legszebb szála az, ahogy Yennefer és Ciri között egy anya-lánya kapcsolat alakul ki, és a könyvek rajongói többek között ezért ültek le a sorozat elé. Ezt elvették tőlünk, ahogy a Brokiloni cuki jeleneteket is.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
2247 levél
Válasz 22.11.01. 11:49 #423
Aribeth
Igen kellemetlen ez a fejlemény, az a színész, aki odavan az alapanyagért, és szinte könyörgött ezért a szerepért, fogja magát, és lelép? JIB-vel beszélgettünk erről, hogy minden bizonnyal a DC szemérmetlenül sok pénzt ajánlott, Cavill pedig a harmadik évad forgatása során végképp megunta a showrunnerek teljesítményét, és íg nem esett nehezére inkább Supermant választani.

Amikor olvastam a hírt, azt mondtam magamban, hogy "de legalább hasonló színvonalú sztárt találtak csereként", és jó félóra kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy nem Thor, hanem a legkisebb Hemsworth (becenevén Budget Hemsworth) váltja Cavillt.

A második évad nálam még nem ütötte ki a biztosítékot (mínusz Eskel halála és az a felesleges nagy csata a végén), én jól elvoltam vele. De már van tapasztalatunk abban, hogy egy-egy sorozat mennyire durván el tud fajzani, kiváló példa erre a GoT, ami zseniálisan kezdett, aztán jött pár évad, amiben voltak buta elemek, de még mindig ellensúlyozták a jó részek, és végül totálisan tönkrement az egész.

A GoT-nál minden rajongónak máshol volt a töréspont.
-Általában azzal jönnek az újságírók, hogy a fináléig minden rendben volt.
-Mások azt mondják, hogy az egész utolsó évadot elkúrták, de a hetedik évadig remekül teljesített a sorozat.
- Én azt mondom, hogy az ötödik évad (ahogy elbántak Stannisszel, Sansával, a dorne-iakkal) már megbocsáthatatlanul tönkretette a sorozatot, és onnantól fogva csak egyes szálak és jelenetek muzsikáltak jól (Hardhome, Battle of Bastards, Hold the door stb.).
- Ismerek olyanokat, akik szerint már a negyedik is tele volt aggasztó baromságokkal.
- És olyanokat is, akik már a második évadtól kongatták a vészharangot.

Na, a Witcher terén meg az van, hogy van, aki az első évadot is rossznak találta, van, aki csak a másodikat. Én mindkettőt szerettem, de látom a red flageket, a most bevezetett változtatások egy nagyon ingoványos talajra vezethetnek, ahol végül minden széteshet.

Láttam, hogy mit művelt a Disney a Star Warsszal (btw most nézem az Andort, és az egyelőre nagyon tetszik), az Amazon a Rings of Powerral (csak Durint és a BF-Elfjét szeretem belőle) és az Apple az Alapítvánnyal (a császári szál nagyrészt kiváló, a többi a gyerekes és az oké között egyensúlyozik), és ilyen iparági hozzáállás után ki tudja, mi lesz a Witcherrel.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
5998 levél
Válasz 22.11.01. 09:41 #422
subject17
Hogy miért kéne ugyanazt látnom képernyőn, amit már egyszer elolvastam?

Mert ez lett volna a koncepció, lol.

Egyébként meg a Kaer Morhen szál felrúgta a világ szabályait. (Meg emlékeim szerint a fő szálhoz tartozó mágiahasználat/elvesztés témán is húztam anno a számat, de őszintén annyira volt feledhető is, mint amekkora csalódás, szóval már rohadtul nem emlékszem. )
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
27005 levél
Válasz 22.10.31. 18:09 #420
Peace
Nyilván ha abszolút lore idegen valamit tennének le WH40K témában, akkor rohadtul kiakadnék. De A Vaják sori 2. évada nem hazudtolta meg a világ szabályait, csak éppen eltért a könyvben olvasottaktól. Én értem és sajnálom, ha kiakadtatok. Én remekül szórakoztam. Leültem és egy ültő helyemben befaltam a szezont. Remélem a harmadikat is ugyanennyire fogom élvezni!
10857 levél
Válasz 22.10.31. 18:05 #419
davkar9
Talán mert amit elolvastál az jó, amit meg kifostak magukból új "ötletként" az nem? Most ne mond már, hogy ha egy 40k sorozatban x-wingek repkednének és a főszereplők összefognának a Káosszal valami ismeretlen erő ellen azért is így lelkesednél...

2. évad minősége alapján tényleg nem tűnik olyan nagy összeesküvéselméletnek, hogy az írók magasról és direkt szartak az alapanyagra. Szerintem még örülnek is, hogy fiatalabb Geraltot kapnak a következő évadra, így nem lesz olyan fura összefektetni Cirivel. GoT-nál jól teljesített az incest tag, itt meg technikailag nem is számít annak...
27005 levél
Válasz 22.10.31. 13:56 #418
Peace
Sajnálattal olvasom, hogy sokan mennyire gyűlölik a sorit. Én a könyvek és képregények végigolvasójaként és mindhárom játékot végigjátszva imádom ezt a világot és nagyon jól szórakozok a sorin! Hogy miért kéne ugyanazt látnom képernyőn, amit már egyszer elolvastam? Örülök, hogy eltértek tőle és így is képes szórakoztatni. De azt is tökéletesen megértem, ha valóban azért lépett le Cavill, mert csalódott a könyvhűséget illetően. Meglátom hogy sikerül a 3. évad és ha nem szegi kedvem, akkor az új színésszel is rápróbálok a negyedikre, bár nagyon nem örülök a lépésnek.
5998 levél
Válasz 22.10.31. 11:23 #417
subject17
+1

Műértőnek én sem mondanám magam, de casual figyelmesen olvasó műkedvelőként is botrány volt a második évad.

Semmi köze nem volt kb. a könyvekhez, és ez főként azért rohadtul érthetetlen, mert annyit ugrottak az időben már az első évad alatt, hogy alapanyagként is már regények álltak volna rendelkezésre, nem időben random szétszórt novellák...
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
1614 levél
Válasz 22.10.31. 00:18 #416
Baracklekvár
Lehet Superman csak menekül a süllyedő hajóról, ahogy szerződése engedi. Mert hát az első évad szerintem igen jó volt, de a második - számomra, aki nem vagyok Witcher műértő - botrány volt. Ilyen - általam vélt - lejtmenet mellett már azon is csodálkozom, hogy terveznek 4. évadot.
33486 levél
Válasz 22.10.30. 16:07 #415
szbszig
Éppen a Trónok harca mostani előzménysorozata mutatta meg, hogy akár a főszereplőket játszó színészek is lecserélhetők. Persze ott volt rá értelmes indok, hiszen több éves időugrások voltak az egyes részek között, és akik az elején gyerekként vagy tiniként indultak, azok az évad végére felnőttek. Ráadásul az HBO nemcsak meg merte csinálni ezeket a cseréket, hanem jól is csinálta őket. Kezdetben nekem is voltak fenntartásaim, de ma már szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy ahol csere történt (pl. Rhaenyra vagy Alicent esetében), ott mindkét érintett színész jó választás volt, külön-külön és egymáshoz viszonyítva is jól játszottak, az érintett karakter kinézetében vagy viselkedésében pedig így nem érződött semmilyen törés.

Szóval lehet így is. Meg lehet úgy is, ahogy a Netflix most bejelentette a főszereplő lecserélését. Mert csak, értelmes indok nélkül. Ráadásul azét a főszereplőét, aki tényleg a hátán húzta a sorozatot eddig, ráadásul köztudottan az alapmű egyik legnagyobb rajongója, akinek a lore a kisujjában volt gyakorlatilag.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5998 levél
Válasz 22.10.30. 14:44 #414
subject17
Nem akarok utánaolvasás és konkrétumok nélkül sokat belelátni, de engem sem lepne meg, ha kiderülne, hogy nem schedule issue miatt történt így, hanem az is befolyásolta volna Cavill döntését, hogy mennyire félrevitték 2. évadon túl is az egészet.

Ha jól emlékszem, volt részéről egy nyilatkozat, hogy simán vállalja hosszú távon, amíg hű marad a könyvekhez a dolog... Then we got whatever the fuck S02 was.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
2022 levél
Válasz 22.10.30. 12:18 #413
warcat
Az egész sorozatban az ő színészi teljesítménye és dedikációja a karakternek volt a fénypont, ezek után beböfögni, hogy kár volt ráosztani a szerepet, enyhén szólva röhejes.

Supermenkedés mellett borítékolható, hogy a távozás egyik oka, hogy mennyire egyedül volt a történet és karakterhű ábrázolással, a készítők meg inkább elszaladtak Yennefer girrrrrlllpowa bossbitch woke irányba, mert ugye ezt kell mindenhová betuszkolni.
11219 levél
Válasz 22.10.30. 11:51 #412
Dark Archon
Arról van szó, ami a cikkben is van, hogy inkább Supermankedik. Eleve kár volt rá osztani a szerepet, ugyanúgy lehetett volna valami friss hús, mint a többiek. Persze kellett valaki húzónévnek. De tök érdekes, amikor megkapja egy új színész a szerepet, kiderül hirtelen, hogy nagy Witcher rajongó
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
11077 levél
Válasz 22.10.30. 10:23 #411
MattMatthew
Ugyan már! Geralt a sorozatban mellékszereplő. Ott Jen (sic!) a főszereplő!

Remélem csak arról van szó, hogy nemsokára N7-es páncélt kell hordania, nem tud vajákoskodni!
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
4891 levél
Válasz 22.10.29. 22:35 #410
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Henry Cavill... váltja, Liam Hemsworth

Hát ez egy érdekes döntés. Mármint amíg egy mellékszereplőt leváltanak akár a Game of Thrones-ban, akár a MCU-ban (nem, nem az Edward Norton-Mark Ruffalo váltásra gondolok, hanem a Terrence Howard-Don Cheadle cserére) vagy bármilyen szériában, talán egy kicsit könnyebb megemészteni, mint a főszereplő estét.

Nekem már a második évad is könnyen fogyasztható, szórakoztató fan fiction volt, így még kevésbé figyelem majd érdeklődve (ettől függetlenül kíváncsi leszek, mit "visz" a csere).
4891 levél
Válasz 22.09.21. 19:44 #409
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Pont ebéd közben láttam, imádom őket!
11077 levél
Válasz 22.09.21. 16:15 #408
MattMatthew
VLDL casting továbbra is jobb mint a sorozaté!
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
10857 levél
Válasz 22.01.10. 20:49 #407
davkar9
3474 levél
Válasz 22.01.10. 20:38 #406
jawsika
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
29168 levél
Válasz 22.01.10. 20:28 #405
LordMatteo
#teamyen
A kibaszás társas játék, sose feledd.
29168 levél
Válasz 22.01.10. 13:52 #404
LordMatteo
A Crones-dolog tényleg full játék-exkluzív, az utánérzés nekem is megvolt, de a játékban ugye a banyák

SPOILER
valami ősi istenségként vannak beállítva, nem szférás átjövetelből - vagy rosszul emlékszem. És Geralt el is mondja valamelyik questben, hogy ez nem az ő szintje, túl erősek, hogy ténylegesen elpusztítsa őket. Ez a banya meg kifejezetten démonként szerepel először, és csak "sejtjük, hogy az együttállás során került ide". Az erdő asszonyai ráadásul bizonyos tekintetben "jót" is tesznek, cserébe a felajánlásokért, a huthut banya pedig szimplán gonosz.

Ez a könyvekben és a játékokban is elkülönül, hogy voltak eleve is szörnyek a világban (pl ghoulok, vérfarkasok), és vannak, amik az együttállás során jöttek át (vámpírok).


Az biztos, hogy a szörnymitológia kicsit kidolgozatlan mélységeiben ilyen téren, és a játékok lényegesen nagyobb loret adnak ennek, mint a könyvek.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5998 levél
Válasz 22.01.10. 13:21 #403
subject17
Az már játék-exkluzív, a könyvekben nincsenek ők (de javítsatok ki, ha mégis, valamikor 2017-18 magasságában olvastam). De én is úgy éreztem, hogy onnan is jöhetett az ihlet.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
11219 levél
Válasz 22.01.10. 13:19 #402
Dark Archon
A banyás rész sem teljesen újdonság - The Crones / Ladies of the Wood

Csak rendesen ki lett csavarva.
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
5998 levél
Válasz 22.01.10. 13:19 #401
subject17
Úgy értelmeztem, DA kérdése csak a banya-szálra vonatkozik, arra reagáltam. "Megszállós" as in possession, és nem invasion.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
29168 levél
Válasz 22.01.10. 13:13 #400
LordMatteo
Eeee

SPOILER
A könyvben is előkerül, hogy a keménytündék jönni akarnak hódítani, csak épp Ciri nélkül nem tudnak. Végül kis plothole betöméssel ugye ez az inváziós kísérlet történik meg a W3 végén.

A banyás rész az ami teljesen újdonság és érthetetlen módon kötik össze a wild hunttal ezt a behozott szálat. Értem én, hogy valahogy elő kellett vezetni, de simán lehetett volna 3 részenként 2 percet szánni arra, hogy a parasztok itt meg ott beszélne róla, vagy mondjuk mutatják, hogy ott az égen a vonulás stb. Ahogy az első két játékban is nagyon sejtelmesen, jól volt felvezetve ez.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
11219 levél
Válasz 22.01.10. 11:50 #399
Dark Archon
Köszi, gondoltam
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
5998 levél
Válasz 22.01.10. 11:36 #398
subject17
Könyvekben nincs ilyen, úgy egyáltalán.
I'm the person who once probed all of the uncharted worlds in Mass Effect 2 to 'Depleted' status
11219 levél
Válasz 22.01.10. 11:30 #397
Dark Archon
Nem figyeltél Én csak most fejeztem be az évadot, szóval:

SPOILER
Az entitás meggyógyította Cirit is, mikor Vesemir megbökte. Tehát a megoldás: Yen a varázslattal magába fogadta az entitást, ami meggyógyította. Utána dimenziót ugrottak, ahol az entitás elhagyta Yent és lovaggá alakult. Majd visszateleportáltak.


Egyébként a könyvekben is ez az egész egy SPOILER
gyengébben sikerült megszállásos, álomháborús Supernatural epizód?


Én nem olvastam a könyveket (nem is fogom), de ehhez képest a játék története szuper volt.
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
11077 levél
Válasz 22.01.01. 11:37 #396
MattMatthew
Lehet, hogy nem művészi döntés volt, hanem technikai okokból adódott. Szerencsére nem okozott bennem hiányérzetet.
Bár fura, hogy komolyabbnál komolyabb DLCk gyártása helyett/mellett miért nem javítottak rajta utólag, ha lett volna még ott amit be akartak volna fejezni másként/rendesen?
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
2247 levél
Válasz 22.01.01. 11:01 #395
Aribeth
A játék többször kezünkbe adta a Ciri feletti irányítást, amivel előre vittük a főszálat, még a (meglehetősen összecsapott) finálé során is, de a végső főbossnál/kataklizmánál érdekes módon már nem. Ez véleményem szerint simán csak arról szól, hogy a CDPR-nak nem volt már ideje rendesen kifejleszteni, kódolni és animálni a főszál utolsó felvonását.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
11077 levél
Válasz 22.01.01. 10:33 #394
MattMatthew
Bár lassan W3 topik lesz belőle, de:
A white frost szerintem azért volt jó így ahogy volt mert bár a játék főszereplője Geralt, de a világ(ok) főhőse Ciri. És az egész ilyen furcsán van bemutatva, hogy egy hős fejlődését látjuk végig, akinek a botladozásaiban jelentős segítség mind Geralt, mind Yen, de nem egy szinten mozognak.
Pont ezért zseniális, hogy bár van egy bossfight úgy ahogy, meg van egy szokásos finálé a játékosok kedvéért, de a végén Geralt az az NPC akit ott kell hagyni a vége előtt, mert az antagonistával a főszereplőnek egyedül kell megküzdenie.
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
2247 levél
Válasz 22.01.01. 09:08 #393
Aribeth
A kontaktlencse annyi, hogy már az első évadban is furcsa és természetellenesen kidülledő jellegük volt (mínusz Yen), idén pedig Cavill olyan néha, mintha valami kancsal hüllő lenne.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
2247 levél
Válasz 22.01.01. 09:06 #392
Aribeth
A white frosthoz: a könyvekben kb. nulla jelentősége van, soha senkinek nem kell megküzdenie vele, a W3 csinált belőle egy se füle, se farka legyőzendő (nade a mai napig nem tudjuk, ez miképp történt) kataklizmát, szóval ezt igazán nem kell számon kérni a sorozaton.

Nekem sem tetszett, hogy az utolsó rész egy ilyen buta, túltolt, gigantikus Kaer Morheni bossfightba torkollott, de én elégedetten csettintettem azon, ahogy elkezdték felvezetni a wild hunt és a világok között ugrálós szálat.

(Közel 500 órám van a W3-ban, a világ legjobb játéka, de én leszek a sorozat becsületének ügyeletes védelmezője minden olyan kérdésben, amikor a) bárki a játékokat kéri számon a netflixen, b) olyan szálról van szó, ami a játékokban is furcsa, vagy akár gyengébb volt. )
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
11077 levél
Válasz 22.01.01. 01:47 #391
MattMatthew
Maximálisan elnézést kívánok mindenkinek aki úgy érzi, hogy szerepem volt annak felismerésében, hogy mekkora moslék az utolsó két rész!

ha már reddit...
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
3474 levél
Válasz 22.01.01. 00:40 #390
jawsika
Igen... Olyan örömmel jöttem, hogy na, volt egy kis Witcher-tartalom, meg hangulat. volt Geralt, Ciri, Yen, jelek, potik, bruxa, minden. Az itt eltöltött második perc óta meg el van szarva.

Úgy egyébként nem értem ezt a kontaktlencse-gatet, de már félek megkérdezni, hogy miről is van szó.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
2247 levél
Válasz 22.01.01. 00:28 #389
Aribeth
Mindeközben a magamfajták: link
Mármint kívülről tudom a könyveket, tudom, mi a probléma, de ...

Bónusz:

kontaktlencse
kontaktlencse2
Lauren karácsonyi ajándéka
a legtalálóbb
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3474 levél
Válasz 21.12.31. 22:55 #388
jawsika
Amúgy tönkretesztek mindent. Nekem könyvek nélkül egész jó kis élvezhető évad volt, és mostanra már utálom én is.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
4891 levél
Válasz 21.12.31. 22:52 #387
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Én is Witcher 3 videókat néztem meg, hogy helyre álljon az egyensúly!

Az Arcane pedig a legjobb játékadaptáció, ami szerintem készült eddig. Úgy, hogy az alapját nem ismerem. Tényleg az év egyik legjobbja.
11077 levél
Válasz 21.12.31. 22:49 #386
MattMatthew
Meg amúgy is kuss, nem látod, hogy idegállapotban vagyok!
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
11077 levél
Válasz 21.12.31. 22:47 #385
MattMatthew
Videót nézni kell, nem a címét elolvasni!
+ahogy említettem "keresek még valami töményet"
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
3474 levél
Válasz 21.12.31. 22:45 #384
jawsika
Benne van a címében.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.
11077 levél
Válasz 21.12.31. 22:40 #383
MattMatthew
Epilógust nem néztem végig a linkelt videóban (mea culpa), de +1, alap.
“I've seen enough heresy to know where this is going!”
3474 levél
Válasz 21.12.31. 22:31 #382
jawsika
A helyes válasz Yen lett volna.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.