Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Új Linkin Park album jövőre

2012-ben jelenik meg a banda legújabb lemeze.

2011.07.29. 11:45 | szerző: GeryG | kategória: Zene

Chester Bennington, a Linkin Park frontembere adott interjút a Rolling Stones magazinnak, melyben mesélt a banda további terveiről. Elárulta, hogy a fiúk már dolgoznak a következő albumon, és mindent megtesznek azért, hogy az legkésőbb 2012-ben meg is jelenjen. A zenész-énekes reményei szerint minden tizennyolc hónapban ki tudnak majd adni egy új albumot, amit viszont csak úgy tudnak megoldani, ha lerövidítik a turnék időtartamát, valamint azok alatt is folyamatosan rögzítenek felvételeket.
"Mike és én is visszük magunkkal a stúdiónkat. Szerencsére a technika mára oda fejlődött, hogy míg korábban a felvételek elkészítéséhez szükséges eszközök megtöltöttek három konténert, addig ma gyakorlatilag minden belefér a hátizsákomba!" - mondta Bennington - Így folyamatosan dolgozhatunk az új számokon, amikor a kocsiban utazunk egyik helyszínről a másikra, vagy épp a hotelszobánkban vagyunk. Végül, mikor hazaérünk, mindenki tovább tud dolgozni otthon."
Az új lemez a 2010 szeptemberében megjelent A Thousand Suns albumot követi majd, mely hatalmas sikert ért el, közel nyolcszázezres eladást produkálva. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló