Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000: Space Marine trailer

Mozis bemutató az ősszel érkező új Warhammer 40,000 játékról.

2011.07.29. 14:02 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szeptember elején végre világszerte elérhető lesz a Warhammer 40,000 új része, a Space Marine, amelyet a Relic eredetileg csak konzolokra szánt, végül azonban úgy döntöttek, hogy PC-re is elkészítik. A nagy reményekkel várt TPS így hamarosan minden platformon bizonyíthatja, hogy a Warhammer univerzum még mindig a csúcson jár, melyet az új, mozis trailer is igyekszik bizonyítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Warhammer 40,000: Space Marine trailer
Warhammer 40,000: Space Marine trailerWarhammer 40,000: Space Marine trailerWarhammer 40,000: Space Marine trailerWarhammer 40,000: Space Marine trailerWarhammer 40,000: Space Marine trailerWarhammer 40,000: Space Marine trailer
Warhammer 40,000: Space Marine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000: Space Marine

hozzászólások (30)

Peace
Peace 2011.07.31. 16:32
SPOILER
Igen, én is azt hittem, hogy a két birodalmi ököl már meg van szállva démonok által, nekem is bejött a csavar. Viszont amit a mai napig nem értek, és senki nem tudta megmagyarázni, hogy a Káplán miért nem érezte meg, hogy baj van. Persze érezte, de csak az utolsó előtti másodpercben, de akkor már késő volt. Páran azzal indokolták, hogy ki volt merülve, de ez szerintem hülyeség, mert nem nagyon jellemző rájuk. Bár az is igaz, hogy meglehetősen mostoha körülmények között húzták ki hónapokig, amég megérkezett a felmentő csapat. Lehetséges, hogy mindez még egy űrgárdistát is lestrapál annyira, hogy tompuljanak az érzékei. Mindenesetre nekem ez szúrta a szememet.Kopiati: Én is ezek miatt imádom az univerzumot, elképesztően összetett és kidolgozott, tele van misztikummal és lélegzet elállító momentumokkal. Ian Watson féle 4 könyv volt az első élményem, még a múlt évezredben, de egyből magába szippantott, és onnantól indult a szerelem. :love: Ebből a játékból is rendelem a gyűjtői változatot, ezzel is támogatva a céget, hogy legyen lóvé igényes folytatásra. ;-)
Slyder
Slyder 2011.07.31. 18:36
Egyszerűen nem vette észre. Jó érzéssel töltötte el a segítség látványa mégha nem is mutatta ki, és hagyta hogy az érzékei tompuljanak mivel biztonságban tudhatta azt a könyvet. Ez egy mulasztás volt.
Peace
Peace 2011.07.31. 19:02
Nekem ez a magyarázat nem igazán tetszik. Ne haragudj meg, nem ellened irányul. Én hihetőbbnek tartom a kimerültség témát a több hónap étlen-szomjan eltöltött várakozásnak köszönhetően. Vagy az is elképzelhető, hogy a démon képes volt leárnyékolni az auráját, mint ahogyan Palpatine is titokban tudta tartani a valódi identitását az összes Jedi elől. Megvezetni és befolyásolni tudnak, szóval talán simán képesek lehetnek efféle trükkökre is. ;-)
Slyder
Slyder 2011.08.01. 15:27
A catalepsean csomó miatt kizárom a kimerültséget, azért is mivel ketten voltak így egyikük mindig tudott őrködni a másik felett míg aludt, és pár óra alvás elég nekik. A preomnor miatt képesek a holtak húsát és vérét is elfogyasztani (+bármit) ezáltal folyadékhoz és tápanyaghoz jutni. A leárnyékoláshoz pedig igen erős démon kell, hogy ilyen közelségben se érezzen semmit a káplán. Végül is hiperkaput akart nyitni... Tehát vagy ez, vagy mulasztás történt. Én sztem legalábbis.
Peace
Peace 2011.08.01. 15:39
Persze, hogy képesek elfogyasztani, csakhogy abban a toronyban közel s távol nem volt egy holttest sem, amiből energiát meríthettek volna. Na mind1. Én azt tartom valószínűnek, hogy képes volt a démon árnyékolni a jelenlétét vagy pedig meggyengíteni a káplán képességeit annyira, hogy még csak ne is gyanakodjon.
ajánlott olvasnivaló