Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2011

Gamescom előzetes számokban

Több mint 550 kiállító Kölnben.

2011.08.12. 10:55 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2011

Jövő héten kerül megrendezésre a számítógépes és konzolos játékipar legnagyobb európai rendezvénye, a gamescom. A szervezőktől érkezett közlemény összefoglalja a harmadízben sorra kerülő kiállítás legfontosabb számadatait, ezeket vesszük most sorra.
Az előző évhez képest 10 százalékkal nőtt a kiállítók száma, idén több mint 550 cég lesz jelen a rendezvényen, 40 országból (2010-ben 33 országból érkeztek a kiállítók). Ezúttal a felük Németországon kívülről megy Kölnbe. A kölni kiállítási központ csarnokaiban összesen 120 ezer négyzetmétert foglalnak majd el a standok, így várhatóan ez évben is hatalmas építmények várják a kilátogató játékosokat és szakmabelieket. A nagyközönség számára eddig megnyitott három pavilon mellett ezúttal a 10-es csarnok egy részében is a gamescom kap majd helyet, míg az üzleti terület a megszokott két pavilonban lesz.
Jövő héten természetesen óriási mennyiségű hírre számíthattok oldalunkon, a gamescomon bejelentett játékokról, újonnan kiadott videókról, képekről mind beszámolunk, igyekezve a helyszínről is többször bejelentkezni egy-egy hír vagy twitter post keretében. A kiállítás szerdán egy szakmai nappal kezdődik, de kedden már az EA és Sony sajtórendezvényeiről is hírt adunk majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.