Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - a harmadik résszel elköszön Shepard

A harmadik rész után a sorozat folytatódhat, de Shepard nélkül

2011.08.30. 10:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bioware részéről Dr. Ray Muzyka nyilatkozott a Mass Effect 3-mal és a sorozattal kapcsolatban arra a kérdésre, terveznek-e folytatást a trilógia záró epizódja után is. Muzyka szerint egyáltalán nem kizárt, hogy tovább folytatják a nagy sikerű sorozatot, hiszen még rengeteg potenciál van benne, ám Shepard parancsnok története véget ér a Mass Effect 3-mal.
"Rengeteg nagyszerű ötletünk van még a sorozattal kapcsolatban. A Mass Effect 3 egyszerre magyarázza és zárja le Shepard parancsnok történetét, ugyanakkor egy új kezdet is egyben. Remek lehetőség, hogy új rajongók is bekapcsolódjanak."
A sorozat eddigi főszereplője tehát a jövő tavasszal érkező új részben végleg elköszön, megerősítette ezt Michael Gamble producer is - "Igen. Ezzel Shepard parancsnok története véget ér."

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (6)

lordrevan
lordrevan 2011.08.30. 22:10
"Ezzel Shepard parancsnok története véget ér."
Az ilyen kijelentések olyan két értelműek tudnak lenni. Szó szerint véget ér (vagyis meghal) vagy pedig csak a róla szóló történetek érnek véget és életben marad.
Remélem életben marad, bár elvileg azt mondják, hogy a ME3-től sírni fogunk szóval sajnos sanszos hogy kinyírják a végén. Vagy másokat.
Sucee
Sucee 2011.08.30. 22:20
Már a második rész végén is meghalhat (persze ezt nem importálhatjuk majd a 3. részbe), gondolom itt is meglesz az esély rá.
Nekem pl. egy olyan lezárás nagyon is tetszene, Dragon Age-ben is az önfeláldozós befejezés a kedvencem.
Madrac
Madrac 2011.08.30. 22:41
Lehet am hogy azert fogunk sirni mert a 3. resze mar teljesen tonkreteszik a sorozatot. ;) Legalabb is szerintem a 2. resz tul sok szempontbol visszalepes az elsohoz, meg ha nem is rossz jatek.
CSognor
CSognor 2012.03.07. 18:31
Azért remélem hogy a Garrust meg a Talit életbenhagyják, azok a kedvenceim :D
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.03.07. 18:33
Igen, egy ilyen megoldás nekem is tetszene. Túlélheti, de fel is áldozhatja magát. :-)
ajánlott olvasnivaló