Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - miért nincs hagyományos multi?

Tim Willits ad választ a kérdésre.

2011.10.11. 11:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mivel az id Software minden tekintetben úttörő volt, mind a FPS műfajban, mind pedig a hozzá tartozó többszemélyes élmény kialakításában, így már szinte készpénznek vettük, hogy az új játékukban, a Rage-ben is lesz legalább egy deathmatch mód. Nem lett. De lássuk, mi volt ennek az oka!
"Mindig is azt mondtuk, hogy egy teljesen eltérő játékot akarunk készíteni, mely nem hasonlít egyik eddig megjelent játékunkra sem. Nem akartuk egyik húzócímünket sem követni, hanem egy teljesen új IP-t akartunk kialakítani." - közölte Tim, az id Software kreatív igazgatója, majd így folytatta: "Persze a könnyű út az lett volna, hogy csinálunk egy deathmatch módot, de ha senki nem kockáztatja meg az újítást, az egész iparág stagnálni fog. Úgy gondoljuk, hogy a játékosok nagy része már unja az ilyesmit, ezért elismerésben részesítik azokat a fejlesztőket, akik megpróbálnak valami mást alkotni."
Tim állítása szerint továbbá a játékosok eddig nagy örömmel fogadták a Rage multiplayer részét, mely autós ütközetekből és némi co-operatív módból áll. Hamarosan a mi tesztünkből is kiderül, hogyan sikerült a játék ezen része. ■

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (1)

Zomil
Zomil 2011.10.12. 20:08
Mondjuk én jobban örültem volna, ha az eredeti történetet lehet co-op-ban végig vinni...
ajánlott olvasnivaló