Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Galla Miklós: Könnyű műhaj könyvbemutató pénteken

Falusi Mariann beszélget a humorista szerzővel.

2011.10.11. 17:38 | szerző: Dino | kategória: Kultúra

A napokban került a boltokba a Jaffa Kiadó gondozásában Galla Miklós első könyve, a Könnyű műhaj. Ez alkalomból pénteken, október 14-én 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban tartanak könyvbemutatót, ahol a nagyközönség is találkozhat a humoristával. A bemutató során Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dö egyik tagja beszélget majd a szerzővel.
A kiadó így ír a Könnyű műhajról: "[A könyvben] magyar nyelvi leleményekre épülő minivígjátékok fenomenális képregényváltozatai, briliáns humorú, rajzos, fotós tréfák garmadája, sziporkázóan szellemes mesék, okfejtések és ismertetők miriádja, és vicces rejtvények özöne szerepel, és még egy rövid novella is.
Az olvasó-centrikus mű oldalszámozása a megszokotthoz képest fordított sorrendben történik: az egyre csökkenő szám arról tájékoztatja a könyv befogadóját, hogy még hány oldal van hátra. Ezt az empatikus hozzáállást a világirodalomban még senkitől nem tapasztalhattuk meg, még olyan nagy formátumú szerzőktől sem, mint Ibsen vagy épp Csehov. Galla az első!
A színpadról, rádióból és a televízió képernyőjéről az egész ország által ismert művész a Könnyű műhajban nemcsak írói vénáját csillogtatja meg, de néhány festményét is az olvasók elé tárja."

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló