Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - párbeszédek minden mennyiségben

Kétszer annyi szöveg kerül a játékba, mint az első részbe.

2011.10.15. 11:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szépen halad a Mass Effect 3 fejlesztése, sorra jelennek meg az új videók, képek és információk a játékról. A Bioware most a párbeszédek kapcsán árult el pár részletet, melyek szerint a trilógia záró epizódja kétszer annyi szöveget tartalmaz mint az első rész. A Mass Effecthez 20000 sornyi párbeszéd készült, a második részhez 25000, míg Shepard parancsnok történetének utolsó fejezetéhez 40000 sornyit rögzítenek.
A Mass Effect 3 a jelenlegi tervek szerint 2012 márciusára készül el, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (8)

Sucee
Sucee 2011.10.16. 16:27
A magyarítás elkészítése amúgy sem a szöveg mennyiségével van összefüggésben, ha jól tudom.
... de amúgy igaz, valószínű, hogy nem lesz :P
Drukala
Drukala 2011.10.16. 17:15
Örülnék ha nem lenne. Főleg olyan, amit ha jól láttam a kettes kapott. Az angol teljesen kitépve belőle (párbeszédet miért? könyörgöm), helyette ott van valami félig lefordított trágya, mert ma már nagyon ritka az igényes fordítás. Akkor már inkább tényleg valami sufnituning, az néha még jobb is.
pb69
pb69 2011.10.16. 17:19
Nekem leginkább az volt a bajom, hogy a "tárcsán" kiválasztható opciók és az azt követő ténylegesen elhangzó dolgok nem épp voltak összhangba. Egy csomószor azt se tudtam felmérni, hogy melyik válasz tartozik a példakép és melyik a renegát oldalhoz.
Legtöbbször a szövegek pozíciója alapján döntöttem arról melyik a helyes választás. Ha balhézni akartam, ment az alsó szöveg, ha nem, akkor meg a felső.
Persze így is értek azért komoly meglepetések.
Nem tudom ez hasonlóan volt-e az angol verziónál.
cygary
cygary 2011.10.16. 17:24
Érdekes hogy pl ezt már a Deus Ex is megoldotta, mert ugyanúgy kör alakú menü volt, de ha rávitted a kurzort akkor kiírta szinte az egész mondandódat, legalábbis egy egész mondatot biztosan.
De sok vizet nem zavar, ennél a szériánál még elnézem a Bioware fehér-fekete válaszait mert a karakterek bőven kárpótolnak, de ismét felhozva a Deus túszejtési jeleneténél például észnél kellett lenni ha ki akartad dumálni magad. Több ilyet kérünk!
Attak
Attak 2011.10.22. 17:24
Az a baj,hogy én annyira nem kenem az angolt,hogy még azt is meg tudjam állapítani,mennyire minőségi a fordítás,én a "trágyának" is örülnék.Azért abban is van meló.Úgyhogy innen is hajrá a fanoknak!
ajánlott olvasnivaló