Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - teaser és CE tartalom

A BlizzCon-on, ahogy vártuk, kaptunk egy szép videót is.

2011.10.22. 12:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem csak a gyűjtői változat tartalmába nyerhettünk betekintést a BlizzCon alkalmából, hanem végre előkerült egy Diablo III-as cinematic teaser is, mely a Blizzardtól megszokott minőségben vázolja fel a történéseket. A videóban Deckard Cain unokahúga szerepel, amint sötét látomásai vannak Azmodanról és Lord of Sin-ről, aki ugyan olyan gonosz akar lenni, mint amilyen Diablo, Mephisto és Baal. Érdekesen alakulhat így a sztori, hiszen Diablonak biztos lesz egy-két keresetlen szava ezzel kapcsolatban.
A gyűjtői kiadás pedig természetesen az alapjáték mellett tartalmazni fog még egy Diablo koponyát és hozzá egy 4 GB-os Soulstone pendrive-ot. Ezen kívül még in-game tartalommal is gazdagodik az, aki a gyűjtői kiadást vásárolja meg: a Diablo III-hoz angyali szárnyakat és egyéb csecsebecséket adnak, a WoW-hoz természetesen egy petet, a Starcraft 2-höz pedig három portré képet, amit használhatunk a Battle.net accountunkhoz. Aztán természetesen ott az elmaradhatatlan soundtrack, egy Blu-ray lemezről megtekinthető "hogyan készült" videó válogatás, valamint egy 208 oldalas art book is, melyek már mondhatni megszokott hozzávalói egy CE-s játéknak. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (2)

McCl@ne
McCl@ne 2011.10.22. 13:40
A CE doboza nekem sem a szívem csücske, de biztos vagyok benne, hogy amint a kezemben lesz, leejtem majd az állam! Egyébként is egy nagy kiszerelésnek kell lennie, ha minden könyvet, DVD-t, szobrot és egyéb cuccot bele akarnak pakolni.

Úgy látszik a Diablo III posztert majd máshonnan kell beszereznem a gépem fölé.
A teaser pedig önmagában gyönyörű - technikailag -, tartalmilag pedig szépen hozzáképzelem a korábban látott videó (ha jól emlékszem, bejelentéskor dobták ki) részeit, és a fejemben máris összeállt minden idők legjobb introja, illetve annak a fele :)

Plusz a tegnap részletezett crafting és achievement rendszer, és egyéb nyalánkságok... minden idők legjobb játéka készül... számomra! :)
GustyX
GustyX 2011.10.22. 18:20
Ha jól tudom, a pendrive-on rajta lesz a Diablo2+LoD.

Szemrevaló, csak kár, hogy nem tartom magam akkora rajongónak, hogy 25 ezret kiszórjak egy ilyen kiadásra. Pedig szép egy darab.
ajánlott olvasnivaló