Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hard Reset - patch és új mód érkezett

Az új tapasz egy új játékmóddal is kecsegtet.

2011.11.03. 09:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Flying Wild Hog csapata egy hónapja adta ki a Hard Reset című játékát, mely klasszikus FPS-eket idéző stílusával és mérhetetlen rombolással lopta be magát a cyberpunk világok és a lövöldözős játékosok szerelmeseinek a szívébe. Azonban vajmi kevés lehetőséget biztosított arra, hogy újra is játsszuk a kampányt, erre fog most orvosságot nyújtani a tapasz.
A javításban természetesen sok játékbeli bugot is igyekeznek a fejlesztők kijavítani, de ez természetes, hiszen ez a patch-ek dolga, viszont a The Witcher 2-höz hasonlóan az új tapasszal egyetemben egy új játékmód is elérhetővé válik. Az 1.2-es patch tartalmaként, az új játékmódhoz kapunk még két új térképet is, ahol a Survival Mode-ot próbálhatjuk ki, végtelen mennyiségben özönlő robotok ellen. Sajnos kooperatív módot a játék továbbra sem tartalmaz, viszont ranglétrát igen, így van némi lehetőségünk összemérni tudásunkat a cimborákkal.
Jó hír a kellően erős NVIDIA kártya tulajdonosoknak, hogy a játék kapott egy 3D Vision támogatást is, így most már teljes pompájában élvezhetik a túlélő mód örömeit is. A fejlesztők pedig tovább dolgoznak a játékukon és az elkövetkező időkben még több tartalmat ígérnek a Hard Reset-hez. A változtatások teljes listáját itt olvashatjátok el. ■

előző
következő
Hard Reset - patch és új mód érkezett
Hard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezettHard Reset - patch és új mód érkezett
Hard Reset
A legutóbbi Hard Reset cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2011.11.03. 17:24
Lehet tudni valamit az eladásokról, hogy mennyire jött össze a csapatnak a dolog? Bár én még mindig várok egy leárazásra, mert a 28 eurót erős túlzásnak érzem.
további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.