25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mall Tycoon

Írta: Madrac 7 hozzászólás

A Take-Two Interactive készíti már új játékát, a Mall Tycoon-t, mleyben akár 250 boltot is irányíthatunk majd, a tetoválószalonnal kezdve egészen a felső tízezernek szánt ruhaboltig. Alkalmazottakat vehetünk fel és életünket persze megkeserítik majd a bolti szarkák és más kétes elemek. Megjelenése 2002 januárjában.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mall Tycoon

Platform:

Kiadó: Take 2 Interactive

Megjelenés: 2002. január

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11487]
Azért hadd tegyem hozzá - nehogy félreértés legyen - én nagyon szeretem a gazdasági stratégiákat. De már nagyon unom, hogy egy csomó szarra ráaggatják, hogy tycoon.
Például a Moon Tycoon egy csapnivaló szar. (Már persze csak akkor ha valaki szeret szarba csapni... :-)) Ilyen hülye képzavart már régen írtam...
Gebasz
Gebasz [952]
Casino Tycoon
Zoo Tycoon
Ski Resort Tycoon
Monopoly Tycoon
Oil Tycoon
Moon Tycoon
Skateboard Tycoon
Dinopark Tycoon
Airline Tycoon

Hirtelen ennyit tudtam összeszedni az eddig meg nem említett Tycoon-ok közül. Azért az igazsághoz tartozik, hogy egyik-másik nem is rossz, bár én ilyennel max 2 napot tudok játszani.
Lacko
Lacko [11487]
Madrac: Most éppen eladó a westend. Nem érdekel?

Gebasz: Igazad van. Ha ugyan arra gondolunk... ;-)

HoriG: A Tycoon az nem egy sorozat. Mindenféle ugribugri cégek csinálnak Tycoon-t. A legelső Tycoon a Civilization készítő Sid Meier-től származik és még AT286-os gépekre íródott (szoval régi): railroad tycoon. Aztán jött egy csomó felejthető, aztán az általad is említett Transport Tycoon, ami megint császár volt, és rögtön utánna a Roller Coaster Tycoon ugyan attól a cégtől... De van még Hospital Tycoon, FastFood Tycoon, Pizza Tycoon, Car Tycoon... stb... mind mind másik cég, más stílus. Szóval én nem nevezném sorozatnak.
HoriG
HoriG [2557]
Nekem tetszik az ötlet. És a tycoon sorozatot is szeretem. Habármár már én sem tudom, hogy hány rész jelent meg, mert most nagyon rákapcsoltak. De a személyes kedvenc még mindig a Transport Tycoon Deluxe.
Gebasz
Gebasz [952]
Szerintem egy "westend szimlátor" még mindig jobb, mint egy "hétköznap szimulátor". Remélem nem kell címet írnom.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)