Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Imaginaerum - új Nightwish lemez érkezik

Videoklip készült az egyik számhoz.

2011.11.12. 10:00 | szerző: Dino | kategória: Zene

2007-ben jelent meg a Nightwish legutóbbi albuma, a Dark Passion Play, amelyen a kirúgott Tarja helyett már Anette énekelt. A rajongókat igencsak megosztotta a váltás, sokak szerint már nem a régi így a finn banda, mások viszont örültek, hogy az új énekesnővel kicsit más irányt vett az együttes. Az utóbbiak örömére pár héten belül (november 30-án) újabb Nightwish lemez kerül a boltokba. A hetedik stúdióalbum az Imaginaerum címet viseli, és hozzá kapcsolódóan egy fantasy-kalandfilm is készül, természetesen a Nightwish zenéjére alapozva. A most elkészült - és alább megtekinthető - videoklip (Storytime) a forgatás kulisszái mögé is betekintést nyújt. A CD-n pedig az alábbi számok kaptak helyet:
1. Taikatalvi
2. Storytime
3. Ghost River
4. Slow, Love, Slow
5. I Want my Tears Back
6. Scaretale
7. Arabesque
8. Turn Loose the Mermaids
9. Rest Calm
10. The Crow, the Owl and the Dove
11. Last Ride of the Day
12. Song of Myself
13. Imaginaerum ■

hozzászólások (2)

Aryx
Aryx 2011.11.13. 21:21
Helyes, ideje volt már. Nem siették el a dolgot. :) Anette-et anno szokni kellett, de mostanra egyértelmű ő lett a legjobb választás, akármit is mondjanak a sznobok; annyiszor elmondták már Nightwish-ék, hogy nem Tarja 2-őt kerestek, ilyen szempontból több mint rendben van ez a svéd csaj. + Tarja szólistaként különben is ugyanúgy megállja a helyét, sőt, nagyon és tényleg. Szinte mintha 2 Nightwish létezne párhuzamosan ezzel a felállással. :)
limbless
limbless 2011.11.13. 22:14
Az előző album teljesen jól sikerült, nekem nagyon bejött. Anette jó választás volt, karizmatikus énekes, szeretem a hangját.

Viszont ez a single valami harmatgyenge... persze a fő Nightwish célcsoportnak teljesen jó lesz.
ajánlott olvasnivaló