Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls V: Skyrim - hamarosan jön az 1.2-es patch

Két héten belül érkezik az 1.2-es patch.

2011.11.20. 18:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda bejelentette, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim két héten belül megkapja 1.2-es frissítését is. A játék hivatalos fórumán Nick Breckon írt pár sort a patch kapcsán.
"Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a következő PlayStation 3-as és Xbox 360-as frissítés már az utolsó simítások fázisában van, és a PC-s javítással együtt a hálaadást követő héten jelennek meg."
A javítás a hírek szerint több szembetűnő hibát is orvosol majd, így bizonyos textúra hibákat, és küldetések elvégzését gátló hibákat is. A játék már kapott egy frissítést, mely rögtön a megjelenés napján elérhető volt. ■

The Elder Scrolls V: Skyrim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls V: Skyrim

hozzászólások (3)

vanhelzing
vanhelzing 2011.11.20. 18:50
Engem az érdekelne, hogy ha nekem xboxon van meg akkor, hogy tudom frissíteni? Live-ról?
GeryG
GeryG 2011.11.20. 19:15
Nekem ugyan nem boxom van, hanem PS-m, de ott úgy működik a dolog, hogy ha kijön egy játékhoz egy frissítés, akkor a játék indításánál az automatikusan felteszi magának a frissítést. Feltéve persze, hogy a konzol csatlakozik a nethez. Gondolom, boxon is valami hasonló módszer van, de javítsatok ki, ha tévedek. :)
gregmerch
gregmerch 2011.11.20. 20:28
Nem tévedsz. Indításkor írja, hogy van új verzió, és okézhatod a letöltést és a telepítést. Kell hozzá net kapcsolat a boxra, és kész.
ajánlott olvasnivaló