Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

X3: Albion Prelude - érkezik a felvezető

Új X játékot jelentett be az Egosoft.

2011.12.08. 11:23 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagyon közel van az X3: Albion Prelude megjelenése, ugyanis még idén kezünk közé kaparinthatjuk a programot, melynek nem titkolt célja az, hogy felizgassa a kedélyeket a jövő évben megjelenő, teljesen új X epizód, a Rebirth előtt.
Ennek köszönhetően az Albion a régi X3 és az új Rebirth között játszódik majd időben. Az univerzum megváltozik és a játékosokat ezzel kívánják felkészíteni a teljesen átalakuló világegyetem megismerésére. Régen is nagy szerepük volt a vállalatoknak a játékban, s ez most sem lesz másképp, ráadásul a nagy csatározások közepette egy technológiai áttörés is készül: felfedezik a tömeggyorsítás képességét, melynek segítségével főutak alakulnak ki az űrben és ez lehetőséget ad a terjeszkedésre, eddig nem látott léptékben. Egyelőre ezek a főutak nem elérhetőek, de már a játékos láthatja őket épülni és részt is vehet a kialakulásukban.
Több mint harminc új hajót és állomást próbálhatunk ki, vagy épp csodálhatunk meg, és egy tőzsde rendszerrel is megspékelik az egészet a fejlesztők, hogy a gazdasági rész még komplexebb lehessen. Az új lehetőségek mellett a fejlesztők a régi X veteránoknak is kedveskedni akarnak: akik megvásárolták, vagy mostanában vásárolják meg az X: Superbox kiadást, azoknak ingyenesen lesz elérhető a játék! De azok se csüggedjenek, akiknek csak az X3: Terran Conflict van meg, ugyanis ők mindössze 10 dollárért vásárolhatják majd meg a programot. A megjelenés pedig december 15-én esedékes, és a játék érkezik OSX-re is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló