Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - közeledünk, de mégsem

Bashiok ismét írt nekünk egy kéket.

2012.01.06. 11:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Akik nyomon követik a Diablo 3 kálváriáját, biztos izgalommal olvassák Bashiok nevét, aki rendszeresen értesít minket hol ködös, hol konkrét információkkal a játék fejlesztése kapcsán. Azt már tudjuk, hogy a csúszások egyik lehetséges oka a korhatár besorolás, egy bizonyos távol keleti országban, ugyanis a Blizzard mindenképpen egy régióra bontás nélküli, globális nyitást kíván megvalósítani. Ez azonban koránt sem a teljes igazság, mert mint kiderült, a játékot nem csak csiszolgatják, hanem új és megreformált játékelemeket is építenek bele, ami nem kis melónak hangzik. Sajnos.
"A csiszolgatás annyit tesz, hogy megnézzük, minden tökéletesen működik-e. Egyelőre nem tartunk teljesen ebben a fázisban, bár ez igaz a játék néhány részére, azonban még sok nagyobb játékmechanikai elemet kell beépítenünk, melyekről a következő béta tapasz előtt, vagy azzal együtt fogunk nyilatkozni. Mivel egy hatalmas játékról beszélünk, bizonyos részei már kész lehetnek, miközben más részei még keményen fejlesztés alatt állnak. A megjelenést eddig a 2011-es év végére igyekeztünk időzíteni, most azonban úgy állnak a dolgok, hogy a 2012-es év első negyedét célozzuk meg."
Tehát még bőven van mit fejleszteni is, viszont a 2012 eleji megjelenési intervallum némileg módosult a Q1 2012 három hónapjára. Reméljük, azért márciusra már összehoznak a srácok valamit és végre belevethetjük magunkat a gyepálásba. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (18)

rootshaper
rootshaper 2012.01.06. 20:11
olyan lesz az aukciós ház, hogy az ingame javakat be lehet váltani valós pénzre, bizony. ez az egyik nagy feature és az egyik visszatartó erő is egyben, ugyanis a távolkeleten nem szívlelik annyira a dolgot.

egyébként valahogy biztos kordában fogja tartani a Blizzard az árfolyamokat, ráadásul az is hírlik, hogy mindössze pár százalék részesedése lesz az egészből a cégnek, szóval azt sem mondhatjuk, hogy ebből is ők akarnak meggazdagodni. ez a rendszer nekünk készül, reménykedjünk benne, hogy mindenki úgy fogja használni, ahogy azt kell. de persze korai még erről beszélgetni, viszont az biztos, hogy nagyon fel fogja kavarni a játékok világát... ha egyszer kijön :)

szerk.: a legjobb módja a ritkaságok áruba bocsájtásának megakadályozására a már régóta bevált bindelés. gondolom nem arról fog szólni az egész, hogy egy embernek kiesik egy epic kard, és az egyből milliomos lesz, mert eladja Pistikének. inkább a kraftolt cuccok árulásáról lesz itt szó, amikért a játékos megdolgozik, tehát egy szolgáltatásért kap pénzt. ez szerintem nem elítélendő, sőt, kimondottan király.
VodevilX
VodevilX 2012.01.06. 20:15
zöldet? eh :D
Amúgy lesz aukciós ház, ahol paypal segítségével lehet adni venni cuccokat igazi pénzért. Egymás közt, amiből pici részesedést kap a Blizzard is. De ugyanúgy lesz ingame golddal is biznisz, és azt ígérték, hogy nem lesz az, hogy mindenki itt gazdagszik meg, meg hogy kibasznának azzal aki csak ingame goldban gondolkozik. Másrészt mivel te magad is kifarmolhatod magadnak a cuccokat amit eladsz, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármi gond van vele, hogy játszik az igazi pénz is. Én nagyon kíváncsian várom ezt a részét is a játéknak. Bár nem biztos, de én úgy képzelem hogy miután beáll a gazdaság nem lesznek pofátlanabb árak, mint a mostani dio2es online shopokban.
Bár azt továbbra sem tudom, hova tenni, hogy nem szándékoznak ladder reseteket beiktatni. De ez megint csak majd eldől, hogy mennyire működik, pláne, hogy aztán utólag nyilván meghúzzák, ha mégis szükségszerű.
goodboy007
goodboy007 2012.01.06. 20:28
Ez viszont remek dolog, remélem lesz több Andariel/Baal-rush-hoz hasonló helyszín:D.
Bár remélem ez nem teszi tönkre a PvP-részt azzal, hogy mindenki überbrutál megszerezhetetlen cuccban fog rohangálni, amiket a napi 48-órában játszó farmerektől vesznek.

Kíváncsi leszek erre nagyon, bár nem lepődnék meg, ha pár milliomospalánta több ezer dollárért is megvenne egy-egy itemet.

Kínában illegális a goldfarm nem? Ott akkor tényleg érdekes lesz.
rootshaper
rootshaper 2012.01.06. 20:38
binding! az én hozzászólásomat el sem olvasod? ott a lényeg :) a kőkemény cuccok ezer százalék, hogy bindesek lesznek, ha nem is karakterhez, de accounthoz biztos.
goodboy007
goodboy007 2012.01.06. 20:50
De olvastam, csak nem tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy hozzá lesz kötve az acchoz :)
ajánlott olvasnivaló