Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - Steam helyett Originen

A futtatás előtt regisztrálnunk kell, mind a dobozos, mind a digitális játékot.

2012.01.15. 16:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bioware részéről Chris Priestly jelentette be, hogy a Mass Effect 3 számítógépes változatának futtatásához regisztrálnunk kell azt az Origin rendszerében. Ez mind a digitális, mind a dobozos verzióra érvényes. Az is kiderült, hogy Steamen keresztül nem lesz megvásárolható a játék, mivel a Valve kikötötte volna, hogy a később érkező DLC-k mind kizárólag a Steamen keresztül legyen elérhetőek, a játékon belül nem.
"A Mass Effect 3 megjelenésekor az Originen keresztül, valamint több digitális áruházban is megvásárolható lesz, de Steamen keresztül nem. A Steam komoly megkötésekkel gátolja a fejlesztőket abban, hogy a javításokat és plusz tartalmakat eljuttassák a játékosokhoz. Szeretnénk a játékosoknak a legnagyobb támogatást nyújtani függetlenül attól, hogy hol vásárolták meg a játékot, vagy hol játszanak vele, így örömmel működünk együtt bármely forgalmazóval, aki nem korlátoz bennünket a rajongókkal való kapcsolattartásban. Az Origin ugyanakkor megkerülhetetlen a Mass Effect 3 számítógépes változatánál, legyen szó a dobozos, vagy a digitális változatról. Egyszeri regisztrációra lesz szükség az egyszemélyes kampány futtatásához, nem lesz telepítési limit, valamint a többjátékos rész állandó netkapcsolatot igényel majd." - magyarázta Priestly. A Mass Effect 3 márciusban jelenik meg PC mellett PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (20)

ufodani
ufodani 2012.01.18. 12:56
Ez a hatalmas nagy probléma? OMG, hát akkor jelentkezz be mondjuk félévente pár percre és ennyi. Ja, most látom, h zavar a kötreg. És ez miért is zavar?
rootshaper
rootshaper 2012.01.18. 13:13
ez olyan, mint a kötelező olvasmányok az iskolában. egészen addig, amíg le akarják nyomni a torkodon, ellenkezel, mert mekkora szar ez, nem engedik meg, hogy én döntsek, mit akarok olvasni. pedig ha mondjuk egy alternatív opció lenne, és nem kötelező, lehet jobb kedvvel választanék valami újat a régi megszokott helyett. igen, ez elég nagy probléma, ugyanis a Steam jelenleg 5 millió aktív napi játékossal rendelkezik és több mint 30 millió regisztrált felhasználóval, ami döbbenetes szerintem és évről évre csak növekszik. erre jön az EA (aki nem mellékesen támogatja a SOPA-t, hogy rohadjon szét), és úgy dönt, hogy gyakorlatilag lemásolja a Steam-et, amolyan béna, semmirevaló verzióban (leginkább a Windows Live Marketplace rettenetségére hasonlít) és kényszeríti a játékosait, ha játszani akarnak a játékaikkal, akkor tegyék fel és használják a mocskukat. lehet nem tart semmiből felrakni, regelni és aztán elfelejteni a dolgot, de ez egyszerűen visszataszító dolog szerintem, hogy így köteleznek valakit valamire, amit alapjáraton lehet hogy rohadtul nem akarna. előbb edd meg a spenótot és utána kapsz desszertet.
-T0ng-
-T0ng- 2012.01.18. 13:41
Van egy olyan érzésem, hogy itt már rég nem a kalózkodás elleni védelemről van szó, sokkal inkább a használt piac ellen harcolnak. Ezt viszont nevetségesnek tartom. "A" megveszi a játékot, mert jó mókának tartja, de idővel (egy végigjátszás, max. kettő) rájön, hogy azért jobbra is eltudta volna költeni a pénzét mert a Metal Gears of God of War jobb játék, mint a Call of Halo Battlefield Duty. Ezért "A" eladná az utóbb említett játékot "B" nek, igen ám de "B" a játékot soha többet nem tudja futtatni, mert a kiadó ezt nem engedheti meg...mégis mit képzel a becsületes vásárló...használt játék...abból nincs haszna a kiadónak.

John Riccitiello pont olyan, mint Bobby Kotick....a játék világ ördöge.
Dark Archon
Dark Archon 2012.01.18. 15:06
Igen, igazából erre megy ki a játék. Bár ugyanez a Steam-re is igaz, ha valamit oda beregisztráltál, utána nem tudod eladni. Bár minimális talpra eséssel megoldható ez is: ha az ember tudja, hogy el akarja adni majd a játékot, csinál egy új fiókot, ezt felírva meg bele lehet tenni a játék tokjába.

De macerás, s hát nem vagyok biztos benne, hogy én vennék ilyen játékot: egyből a fiókhoz tartozó mail cím jelszavát változtatni kéne, majd a Steam fiókét is. Aztán, ha "A" játékkal akar játszani az ember, akkor elő kell kotorni a papírt, hogy az vajon melyik fiókhoz van regelve, aztán, ha "B" játékkal, akkor ugyanez... hmm... hát végülis meg is ölték a használt piacot.
74656
74656 2012.01.18. 15:55
rootshaper (12.01.18. 13:13 ) tökéletes választ adott.Ennél jobban nem is ment volna nekem( Kösz Rootshaper :-D )
ajánlott olvasnivaló