Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - Koreában nem lesz alkudozás

Egy feltétellel jelenhet meg a Diablo 3 a távol keleti országban.

2012.01.16. 12:24 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mint ahogy azt már régóta tudjuk, a Blizzard a Diablo 3-ba egy olyan aukciós házat épít, melyben lehet vásárolni játékbeli valutával, és valódival egyaránt, ami a Dél-Koreai kormánynak, és a helyi korhatár besoroló szervezetnek nem kimondottan tetszett. Az már biztos, hogy a Diablo 3 megjelenhet az országban, viszont egy feltételt megszabtak: nem lesz benne aukciós ház.
Messze földön híresek a kemény szabályozások, melyeket Dél-Koreában alkalmaznak a hazárdjátékok ellen, így nem volt kérdéses, hogy a Blizzard megoldása ki fogja verni a biztosítékot, s ez így is lett. A Korea Times című lapban megjelent cikk szerint a játék megjelenhet az országban, azzal a feltétellel, hogy nem lesz benne lehetséges az adás-vétel játékosok között, viszont azt is előre vetítették és ezzel együtt figyelmeztették a céget, hogy ha véletlen egy későbbi tartalom frissítéssel mégis belecsúszna a játékba az aukciós ház, mint lehetőség, akkor a hatóságok újra elő fogják szedni a játékot és kap egy új besorolást. Vagy inkább egy kisorolást az országból.
De legalább már ezen a nagyobbacska bökkenőn is túl vannak a srácok, így már semmi sem akadályozza őket abban, hogy az eltervezett globális startot megtartsák. Csak kérdés, hogy mikor kívánják végre megjelentetni a játékukat. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló