Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World - megjelenési dátum

Talán már tovább nem húzzák a dolgot.

2012.02.21. 21:29 | rootshaper | kategória: Játék

A Funcom sem egy kapkodós cég, hasonlóan a Blizzardhoz, viszont annyival már a játékuk, a The Secret World előrébb jár, hogy egy megjelenési dátummal is biztosítanak minket arról, hogy jó úton halad a fejlesztés.
Annak ellenére, hogy a sajtópéldányok és a bétatesztek kapcsán remek visszajelzéseket kaptak a fejlesztők, úgy döntöttek, hogy a beharangozott áprilisi megjelenést inkább elcsúsztatják júniusra, hogy még egy kicsit csiszolhassanak az összképen. Egészen pontosan ez június 19-et jelent, így garantált, hogy gatyarohasztó melegben fogunk görnyedni a monitor előtt esténként, hogy megismerkedjünk az idei év nagy sikervárományos MMORPG-jével. Erről jut eszembe, igen kemény harcok lesznek itt idén MMO fronton, elég csak a Guild Wars 2-t és a szóban forgó játékot szemügyre venni, mindkettő forradalomra készül és jó eséllyel arról is lesz szó. Szerintetek ki lesz a befutó és miért? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Secret World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Secret World

hozzászólások (2)

Oscar123
Oscar123 2012.02.21. 22:26
Szerintem a GW2. De ezt főleg azért mondom, mert kissé elfogult vagyok (az 1-el sokat játszottam) és a gw variance honlapon folyamatosan követem a fejlesztési eseményeket a videókat stb és nagyon összerakott játéknak tűnik.
ajánlott olvasnivaló