Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 6 - új trailer, új megjelenés

Korábban érkezik a zombis sorozat új része.

2012.04.10. 16:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Resident Evil: Operation Raccoon City sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, bár ez a vérbeli rajongókat nem lepte meg túlságosan. Ők kezdettől fogva az igazi folytatásra vártak, mely szám szerint a hatodik játékot jelenti majd. Az eredeti tervek szerint ez a Resident Evil 6 idén november 20-án került volna a boltokba, de ma kiderült, hogy ez a dátum nem állja meg a helyét. Ma ugyanis érkezett egy új trailer a játékról, melynek végén új dátum jelent meg. Eszerint a zombi apokalipszis új felvonása majdnem két hónappal előbb érkezik, azaz október 2-án. ■

Resident Evil 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil 6

hozzászólások (2)

Peace
Peace 2012.04.12. 07:16
Sajnos nagyon erős a gyanúm, hogy követni fogja a 4. és 5. rész vonalát játékmenet terén, és ismét semmi köze nem lesz a túlélő horror stílushoz, hanem agyatlan hentjátékot kapunk kézhez. Ne legyen igazam!!!
balays82
balays82 2012.04.12. 08:50
A hentelésre ott van az Operation Racoon City (amit mondjuk legalább sikerült autentikus RE környezetbe helyezni), jó lenne, ha a hatodik részt már nem ebben a szellemiségben készítené a Capcom. Bár ne legyenek hiú ábrándjaink, a negyedik előtti részek stílusához már soha nem fognak visszatérni, mert az már állítólag elavult és nem működőképes. Ettől függetlenül valamiért mégis várom, örülök annak is, hogy előbbre hozták a megjelenést. A többit meg majd meglátjuk.
ajánlott olvasnivaló