For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Molyneux - a java még hátravan

Peter Molyneux elárulta, hogy miért hagyta el a Microsoftot, s hogy hamarosan minden eddigi játékát überelni fogja.

2012.04.11. 12:40 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nem is olyan rég mondott le Peter Molyneux az Xbox európai részlegének vezetéséről, ám akkor csak néhány szóban indokolta lépését, így várható volt, hogy valamikor hosszabban is kifejti, vajon miért is lépett le a Microsofttól. Molyneux most egy hosszabb interjúban értekezett a témáról, s elárulta, az utóbbi időben begyűjtött díjak kezdtek el kapargatni benne valamit. "Kb. 18 hónappal ezelőtt kezdtem el nézegetni a legutóbbi díjaimat. Kaptam BAFTA elismerést, életműdíjat Olaszországban és Spanyolországban, amelyeken komolyan elgondolkoztam. Egyrészt - természetesen - hihetetlenül büszke voltam rájuk, másrészt egyre többször jutott eszembe, vajon tényleg megérdemeltem ezeket? Tényleg megtettem mindent, amit tudtam? Tényleg elértem mindent, amire képesnek éreztem magam? Az életmű elismerés azt sugallta, hogy túl vagy a csúcson, én pedig képtelen voltam elfogadni azt, hogy ezek alapján már megalkottam a legjobb játékaimat."
Molyneux hozzátette, hogy a Microsoftnál mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész volt vele, ám talán épp ezért elkezdte úgy érezni, hogy kicsit belefulladt a rutinba és elvesztette kreatív látásmódját. Ezért alapította meg a 22Cans nevű csapatot, amelyben veteránok és fiatalok egyaránt megtalálhatóak. "Hiszek abban, hogy hamarosan valami olyat alkotok, illetve alkotunk, ami minden eddigi játékomnál nagyobb lesz, s visszavonhatatlanul megváltoztatja a videójáték-ipart" - zárta optimistán az interjút a fejlesztő. ■

hozzászólások (3)

MattMatthew
MattMatthew 2012.04.11. 13:41
Ez a fazon mindig ilyeneket mond:-D. Reméljük igaza lesz!
Yossarian
Yossarian 2012.04.11. 18:21
Az ő esetében még az is lehet, hogy igaz. Csinált már néhány jó és eredeti játékot.
Drukala
Drukala 2012.04.12. 07:06
Azért "visszavonhatatlanul megváltoztatni a videójáték-ipart" elég nagy kihívás. Mindenesetre sok sikert kívánok neki és várom a játékokat, eddig nem volt olyan amivel nagyobb csalódást okozott volna számomra.
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.