Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - Európában is lehet már valódi pénzért kereskedni

Elindult végre az aukciós ház beígért, valódi pénzes rendszere is.

2012.06.15. 17:11 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Blizzard gyakorlatilag percre pontosan egy hónappal a megjelenés után érezte úgy, hogy eljött az idő, hogy elindítsák az aukciós ház új rendszerét. Érdemes tudni ehhez, hogy két lehetőségünk is van arra, hogy a vásárlásokat és eladásokat lebonyolítsuk: az egyik ilyen, hogy csak a Blizzard webshopjában érvényes pénzért kereskedünk, ehhez azonban szükségünk lesz egy authenticator nevű eszközre, mely iOS és Android telefonokra ingyen elérhető, de akik nem rendelkeznek ilyen kütyükkel, vehetnek a legtöbb hazai viszonteladónál is, mely függetlenül működik a fent említett eszközöktől. A másik opció, hogy a PayPal rendszerét választjuk, amihez pedig szükségünk lesz egy mobilszám megadására, ahova a Blizzard esetenként, utalásokkor SMS-t küld egy kóddal, amit meg kell adnunk a tranzakció lebonyolításához.
Az aukciós házban ilyen módon egyelőre csak felszerelési tárgyakat, tehát páncélzatot, fegyvereket és nyersanyagokat vásárolhatunk és adhatunk el, de a későbbiekben elérhetővé válik a játékban megszerzett arany mennyiség valódi valutára váltása, és ugyanez visszafelé is.
Mivel a játékot régiókra bontva lehet használni, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy az egyszeri játékos tud-e például Európából az amerikai aukciós házban vásárolni, dollárért. A válasz nem, csak és kizárólag akkor érhető el a valódi pénzes aukciós ház, ha abban a régióban vagyunk bejelentkezve, amelybe a Battle.net accountunk regisztrálva van. Talán elsőre kicsit körülményesnek hangzik ez az egész, de fő a biztonság, mikor már tényleges pénzekről van szó. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló