Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Grimrock - pályaszerkesztő és kiegészítő

Hamarosan érkezhet a várva várt bővítés.

2012.06.22. 11:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy sikereket aratott a nemrégiben megjelent Legend of Grimrock, mely a klasszikus dungeon crawler játékokat kívánta újra életre hívni, hozzáteszem: sikerrel. Elkerülhetetlen volt tehát, hogy a fejlesztők tovább pofozgassák játékukat, minimum egy pályaszerkesztővel, és ráadásképpen némi extra tartalommal. Imáink szerencsére meghallgattattak, a szerkesztő lassan eléri az alfa verziót.
"Először is, a szerkesztő már működik, de még mindig hiányoznak belőle funkciók. Ennek ellenére hamarosan az alfa fázisba lép, mely azt jelenti, hogy már teljes értékű Grimrock szinteket lehet vele építeni. Leszögezném, hogy ez az alfa verzió egy belsős mérföldkő, nem kívánjuk kiadni külső tesztelésre, ezért ne küldjetek jelentkezéseket tesztelésre! Mi történik még? Mialatt az én időmet a szerkesztő foglalja le, a kollégák ezerrel dolgoznak valami új, Grimrockhoz kapcsolódó tartalmon. Több új szörnyre és környezetre is szükségünk lesz és szörnyből eddig kettő, fal díszletből pedig egy van kidolgozás alatt jelenleg is. Alig várom már, hogy belevethessem magam a kódolásba és új ötleteket vihessek a játékmenetbe!" ■

Legend of Grimrock
A legutóbbi Legend of Grimrock cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.