Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legend of Grimrock - a pályaszerkesztő

Minden modder álma egy ilyen editor egy játékhoz.

2012.07.02. 10:52 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mivel az Almost Human egy kis költségvetésű projektnek szánta a Legend of Grimrockot, nem kell semmi nagyon durva dologra számítani, de amit a szerkesztő tud, azt nagyon jól tudja. Amit a játék tudott, azt mindet meg tudjuk valósítani a szerkesztőn keresztül is.
Amikor arról álmodoztam, hogy egyszer majd készítenek a srácok egy editort a játékukhoz, hiszen ezért ordít, akkor az valami olyan egyszerű, de nagyszerű megoldás lesz, hogy azonnal rákattannak majd a felhasználók. A lentebb megnézhető videóból pedig pont ez jön le. A pályákat azonnal tesztelhetjük is, az összes változás pillanatok alatt generálódik le és a scriptelés része sem tűnik bonyolultnak, sőt, pont úgy van megírva, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. Pár kattintás és már kész is a csapda, vagy épp a szörnyekkel teli új terem.
Egyelőre sajnos nem sok mindent tud a szerkesztő felvonultatni, pályaelemek és dizájnok terén, azonban mint nemrég írtuk, a fejlesztők egy kiegészítőn is dolgoznak, mely természetesen új szörnyeket, új pályaelemeket és pályadizájnokat is tartalmazni fog, így valószínűleg mire mi megkaparintjuk a pályaszerkesztőt, sokkal többet fog tudni, mint jelenleg a videó alapján. ■

Legend of Grimrock
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Legend of Grimrock

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló