Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

JoWooD játékok az E3-on

2002.05.22. 18:16 | Dino | kategória: E3 2002

A JoWooD is számos játékkal képviseli magát a Los Angeles-i show-n, ezekről adunk összefoglalót hírünkben.

Industry Giant 2
A gazdasági szimuláció második része, melyben az ipari forradalom idejében, 1900-tól kezdve építhetjük ki gazdasági birodalmunkat. (Megjelenés: 2002. augusztus 27.)
SÖLDNER: Secret Wars
A Panzer Elite fejlesztőinek új akciójátéka 2010-ben játszódik. Különleges feladatokra kiképzett mobilizált egységeket kell irányítanunk majd egyszemélyes küldetésekben, az interneten keresztül pedig akár 128-an játszhatunk egy küldetésben. (2003 eleje)
Gothic 2
A külső nézetes RPG játék folytatása, melynek háttértörténete a következő: egy földrengés következtében a börtönkolóniát körülvevő varázslat megsérül, és így aztán szöknek a rabok. Egyetlen marad csak ott közülük egy földalatti templom barlangjába ragadva, hat hónapon szinte csak vízen élve. A földrengés következtében egy dimenzió-portál is megnyílt, melyen keresztül démonok és egyéb gonosz lények lépnek át. A feladatunk természetesen mindezen zűrök helyreállítása.
Maximum Capacity: Hotel Giant
Hamarosan megjelenik a Capitalism és Seven Kingdoms játékok alkotójának, Trevor Chan csapatának új játéka, ezúttal egy menedzser típusú program. Egy kis panzióval kezdve folyamatosan kell egyre nagyobb szállodákat kiépítenünk és üzemeltetnünk. (2002. június 25.)
The Guild: Europa 1400
A késő középkorban játszódó program a gazdasági szimulációt, valós idejű stratégiát és az RPG-t ötvözi. 12 különböző karrier közül választhatunk, mint például kovács vagy tolvaj, és velük küldetés alapú vagy szabad játékmódban játszhatunk. (2002 ősz)
Cold Zero: The Last Stand
3D világban játszódó akció-kalandjáték. John McCaffery magánnyomozót irányíthatjuk, akire az olasz maffia vadászik, így aztán nem lesz könnyű feladatunk. A maffiafőnökkel való megállapodás értelmében különböző feladatokat kell teljesítenünk, hogy megkímélje életünket. Több mint 100 fegyvert használhatunk a 16 végrehajtandó feladat során. (2002. augusztus 6.)
Michael Schumacher Racing World Kart 2002
Mint az közismert, a többszörös F1 világbajnok go-karton kezdte pályafutását. Így aztán az ő nevét használták fel ehhez a játékhoz, melyben 3 versenyosztály és 16 nemzetközi pálya vár ránk. (2002. szeptember 17.)
Cultures 2: The Gates of Asgard
Közel van a megjelenéshez a Cultures folytatása is. A Settlers-jellegű stratégiai játékban vikingeket irányíthatunk 11 küldetésen keresztül a középkori Európán keresztül. (2002. július 23.)
K-Hawk: Survival Instinct
A taktikai akciójátékok igen népszerűek lettek az utóbbi időben, így a JoWooD se szeretne kimaradni ebből a kategóriából. Főhősünk egy hölgy, Kitty Hawk, tengerészgyalogos és helikopter-pilóta, akinek gépét eltalálták, és egy csendes-óceáni szigetre kerül. Kalandjai során fény derül arra, miért is lőtték le helikopterét. (2002 ősz)
AquaNox: Revelation
A grafikailag igen szépre sikerült AquaNox folytatása 2666-ban játszódik, a megismert vízalatti birodalomban. William Drake egy legendás kincs után kutat, azonban hamar kiderül, hogy nincs egyedül ebben a kutatásban. Ez pedig nem cask segítséget jelent... (2002 tél) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló