Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 3 - újabb CryEngine 3 bemutató

Lehet szidni a Cryteket, hogy a Crysis sorozat története és játékmenete nem váltotta meg a világot, de az tény, hogy grafikus motort írni nagyon tudnak. Erről tanúskodik az új trailer is.

2012.08.10. 09:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crysis 3 jövő februárban jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A történet az előző epizód folytatása lesz, így ismét az egykor szebb napokat látott New York romjai között fogunk bóklászni és csúnya, csápos idegenekre vadászni. A látványért természetesen a Crytek saját fejlesztésű motorjának legújabb változata, a CryEngine 3 felel majd, melynek képességeiről most egy új demonstrációval rukkoltak elő a fejlesztők. A látvány valóban pazar, hihetetlen, mennyire aprólékosan ki vannak dolgozva a részletek és effektek. Az persze megint más kérdés, hogy mindez a játékban mennyire fog működni, na és persze az, hogy ehhez a színvonalhoz hány lapáttal kell még Pakson a tűzre dobni... ■

Crysis 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crysis 3

hozzászólások (10)

rootshaper
rootshaper 2012.08.12. 11:34
mindig csak az a fránya gépigény... nem vettétek még észre, hogy egy viszonylag hétköznapi i5-ös procival, 4giga rammal és egy 50 rongy körüli VGA-val már bármi elfut? még mindig messze a generáció váltás, addig meg mit kell aggódni? a konzolok vezérlik a PC játékpiacot is, és így a grafika fejlődését is, nem kell szerintem tartani a gépigénytől, ahogy a Crysis 2 is elfutott egy kenyérpirítón is, úgy nyilván az új engine is rendesen optimalizálva lesz majd. mert muszáj, hogy egy X360-on is legalább közel ilyen látványt nyújtson, az a hardver meg eléggé korlátozott. persze lehet, hogy az ULTRAGIGAMEGAMAXHD részletességről le kell majd mondani, de en ilyen latvanynal mar a sima, mezei High-al is beérem :)
rDAVE
rDAVE 2012.08.12. 13:42
Igen, egy olyan gépen már elfutna, de i5-ös tudtommal már 40-50ezer körül van és hozzá csapva még egy 50ezres VGA... Ha a teljes gép árát nézzük, akkor már 100ezret túl is lépte. Azért ez már valakinek sok. (pl. nekem :D)
rootshaper
rootshaper 2012.08.12. 14:08
amíg tanuló vagy, neked van a legjobb dolgod :) nyárimunka, oszt megvagy három hónap alatt, főleg ha főznek is rád otthon :)))
rDAVE
rDAVE 2012.08.12. 14:37
Ebben mondjuk igazad van, de én inkább munkanélküli vagyok... :-D Idén végeztem, de semmit nem találtam. Nyári munkára is csak mezőgazdasági napon aszalósra volt lehetőség.
De valószínűleg megyek vissza tanulni még valamit, mert eddig nem sokra vittem a szakmámmal... :-D
Majd jövő nyáron mindegy mi lesz, akkor is megyek nyári munkára, de addig a PC-m is marad változatlan(ha csak nem kényszerít rá...).
Lord of Destruction
Lord of Destruction 2012.08.15. 20:00
Lefaradtam a vegen a varangyos poentol :D
ajánlott olvasnivaló