Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo III - 1.0.4 tapasz áttekintő

Csordogálnak az információk, valami egészen nagy durranásra lehet számítani, ha mindez igaznak bizonyul és nem tolják el vele a balanszot a ló túloldalára.

2012.08.20. 11:47 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Egyre több finom információt sikerül az adatvadászoknak kicsikarni a már meglevő MPQ fájlokból, de azért a Blizzard is szolgál némi plusz dologgal, mint például egy teljes listával, hogy mik fognak történni a meglevő kasztokkal.
De azt már rég tudtuk, hogy a kasztok vastagon újra lesznek gondolva, úgyhogy beszéljünk inkább azokról a dolgokról, melyek most láttak napvilágot. Ilyen lesz például a Paragon szintek megjelenése. Erről még semmi biztosat nem tudunk, csak annyi, hogy ez nagyjából a 60-as szint feletti további fejlődéshez fog kelleni. Paragon szintenként a magic find és a gold find érték is növekszik majd, valamint új bannerek és karakter portrék válnak elérhetővé.
A legendary felszereléseket is megreformálják és a könnyebb kiigazodás érdekében a régi - azaz a patch előtti - tárgyak kapnak egy Legacy előtagot, így láthatjuk majd egyből, hogy melyik tárgyra érdemes inkább odafigyelni. Ezekhez a tárgyakhoz is egy egész sor új információval gazdagítottak minket, ahogyan a szettbe tartozó tárgyak által nyújtott plusz tulajdonságokról is.
Nagyon készülnek a srácok az arénára, mert feltűnően sok PvP specifikus legendary cucc készült el így. Várjuk szeretettel! ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló