Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem is annyira élettelen a Lifeless Planet

Az új trailer egy látványos és érdekes indie játékot sejtet.

2012.08.29. 13:27 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem tudom, hogyan siklottunk el a játék mellett, de már az E3-on is bemutatásra került a Stage 2 játéka, a Lifeless Planet. A cím talán kicsit félrevezető lehet, ugyanis a bolygó nagyon is él, annak ellenére, hogy elsőre nem úgy néz ki. A felfedező expedícióra küldött hősünk hamar szembesül majd ezzel a ténnyel és egy orosz bázis megtalálása után az események kicsit pörgősebbé válnak.
A projektet egyébként a Kickstarteren támogatták meg anyagilag, ahol a kért összeg duplája jött össze, így kereslet valószínűleg van az ilyen újító szándékú produkciókra, mi is lelkesen várjuk már. Elvileg télen már meg is jelenhet a játék, gyakorlatilag pedig majd kiderül, addig nézzétek meg sokszor a videót, érdemes! ■

hozzászólások (2)

Bako
Bako 2012.08.30. 09:12
A marsi vadnyugaton uránt bányásznak az orosz avatárok? Nem egy sablonos történet lehet. :)
Lacko
Lacko 2012.08.30. 10:01
Engem a Colobotra emlékeztet. Legalábbis azokra a küldetésekre, amikor nem robotot kellett programozni, hanem a főhőssel ügyeskedve (a fenti videóban látott módon) ugrálni, repülni, tologatni... stb. Bár mondjuk a Colobotban ezeknek a küldiknek semmi értelme nem volt, csak a programozós feladatok voltak az érdekesek, így emezeket mindig átcheateltem, hogy újra robotozni lehessen.
ajánlott olvasnivaló