Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

March of the Eagles bejelentés

Új stratégiai játékon dolgozik a Hearts of Iron és az Europa Universalis fejlesztője. Az új játék Napóleon korába repíti a játékost. A bejelentés mellé képek és egy trailer is érkezett.

2012.08.31. 09:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive bejelentette, hogy készül a March of the Eagles. A stratégiai játékot a Paradox Development Studio fejleszti, és Napóleon korába repíti a játékost. Az 1800-as évek elején bármely ország felett átvehetjük az irányítást, ám ez sok feladattal jár együtt: menedzselnünk kell hadseregünket a megfelelő hadvezérek kiválasztásától az utánpótlás megszervezéséig, miközben figyelnünk kell az ország gazdaságára, és a megfelelő diplomáciára is. Az egyszemélyes kampány mellett kapunk 32 fős többjátékos módot is.
A játék fejlesztése előrehaladott állapotban van, így már lehet jelentkezni a bétára is. Ezt egészen szeptember 6-ig tehetik meg az érdeklődők a Paradox oldalán. A megjelenésre azonban még egy kicsit várni kell, ugyanis azt 2013 elejére datálják a fejlesztők. A bejelentés mellé néhány kép, egy trailer és a hivatalos gépigény is megérkezett.
Hivatalos gépigény:

  • Processzor: Intel Pentium IV 2,4 GHz vagy AMD 3500+
  • Memória: 2 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 vagy ATI Radeon X1900
  • Merevlemez: 2 GB

előző
következő
March of the Eagles bejelentés
March of the Eagles bejelentésMarch of the Eagles bejelentésMarch of the Eagles bejelentésMarch of the Eagles bejelentésMarch of the Eagles bejelentés
March of the Eagles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
March of the Eagles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló