Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5

Ismét sok újdonságot hoz a frissítés, de PvP továbbra sincs.

2012.10.17. 08:54 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Újabb javítás érett meg a Blizzard műhelyében arra, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék: a soron következő patch az 1.0.5 sorszámmal érkezik és két fontosabb újítást, valamint megannyi hibajavítást és apróbb módosítást is tartalmaz.
A tapaszt egy megközelítőleg tíz órás műszak alatt élesítik, így ne lepődjetek meg, ha a szerverek véletlen elérhetetlenek lennének, szóltak előre! No de lássuk, mi az a két fontos újdonság! Az első a beállítható szörny erősség lesz, mely segítségével eldönthetjük, mennyi életereje és milyen sebzése legyen az ellenségeknek a játék során. További tulajdonság változásokat a mellékelt két táblázaton olvashattok. A fontosabb újdonság a rengeteg unatkozó magas szintű karaktert érinti végre: az Infernal Machine egy kifejezetten end-game küldetés lesz és most végre az is kiderült, hogy nagyjából hogy fog működni. Először is meg kell találnunk a négy kulcsőrző boss-t, melyek a négy fejezetben bárhol kolbászolhatnak, és ha 5 Nephalem valorral sikerül eltenni valamelyiküket láb alól, akkor van rá esély, hogy egy kulcsot és egy kovács tervrajzot dob, mellyel elkészíthetjük az Infernal Machine-t. Ha kész a gép és megvan a kulcs is hozzá, létrehozhatunk vele egy portált, mely három kamra közül véletlenszerűen választ egyet és ott kell megküzdenünk a ránk váró főellenség párral. Ezek már ismerősek lehetnek a játékból, hiszen a párok a következőképpen alakulnak majd: Maghda és a Skeleton King, Ghom és Rakanoth, valamint Zoltun Kulle és a Siege Breaker.
Persze nem sok értelme lenne, ha nem lennének sokkal durvábbak a bossok, mint a játékbeli társaik, így az Infernal Machine verziók erősebbek lesznek, több új mozdulatot is kapnak, valamint a Blizzard számításai szerint olyan kihívást fognak tartogatni, mint Diablo, inferno nehézségi szinten. Ráadásképpen a bossok elverése után az Infernal Machine megsemmisül a kulccsal együtt, így újra meg kell szerezni azt és kikovácsoltatni, ha a többi boss párt is meg akarjuk próbálni. Ezek mellett pedig 5 Nephalem Valorral van esélyünk arra is, hogy a bossok szerv-darabkákat dobnak, melyekből az ékszerészünk egy egyedi Hellfire gyűrűt tud készíteni. A gyűrű tulajdonságai nagyrészt véletlenszerűek, de garantáltan jár hozzá +170-200 strength, intelligence, vitality vagy dexterity, ezt te választhatod ki, és +35% XP, mely a későbbi alternatív karakterek gyors felszintezéséhez jöhet majd jól.
Bőven tartalmaz még ezeken felül is javításokat a következő tapasz, így a teljes lista megtekintéséhez látogassatok el a Blizzard hivatalos jelentéséhez is! ■

előző
következő
Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5
Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5Ma érkezik a Diablo 3 soron következő javítása, az 1.0.5
Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló