Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pixeles lesz a Far Cry 3

Rég nem mondhattunk ilyet játékra, ám a Minecraft pont ebbe a kategóriába sorolható. De hogyan kapcsolódik össze a két cím?

2012.10.17. 11:42 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Minecraft a mai napig számomra érthetetlen módon elképesztő népszerűségnek örvend, és sorra jelennek meg hozzá kiegészítő tartalmak, melyeket vagy a többi játékos készített el hozzá, vagy pedig - mint esetünkben is - egy nagyobb kiadó bíz meg hozzáértőket egy, a játékot bővíteni igyekvő projekttel.
Most a Ubisoft döntött úgy, hogy nem elég nekik egy sor elképesztően hangulatos trailer a Far Cry 3-hoz, a marketing gépezetet megdobják még azzal is, hogy a kis ráhagyással a virtuális LEGO-nak nevezhető játékban feltűnnek a sikervárományos dzsungelharcos, őrült terroristás és szexi bennszülött csajos program egyes elemei. Egy teljesen új térkép, tele a játékra jellemző ellenfelekkel, kockákkal, fegyverekkel és karakterekkel. További 50 easter egget is elrejtenek még a csomagban, s mindezeket Mike Lambertnek (Sacr3, a Newcraft City megalkotója) köszönhetjük, melyben besegít még neki a Far Cry 3 textúráiért felelős Yohann Delcourt is.
A csomag ingyen érkezik PC-re, október 26-án, melyet bárki letölthet a Far Cry hivatalos honlapjáról. ■

Far Cry 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló