Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Heroes fejlesztői napló

A Relic Entertainment munkatársai mesélnek a játékmenetről, kiváltképp az új TrueSight rendszerről. Emellett bejelentették az első béta teszt várható rajtját is.

2012.12.09. 10:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt láthattuk ténylegesen is mozgás közben a Relic Entertainment ígéretes stratégiai játékát, a Company of Heroes 2-t. A játék ezúttal a keleti frontra kalauzolja el a játékosokat, ahol megismerhetjük a háború igazi borzalmát. Komolyan odafigyelnek az időjárásra, mely ezúttal legalább annyira meg tudja nehezíteni a dolgunkat, mint az ellenséges alakulatok. Elég csak a csontig hatoló hidegre gondolnunk, ha nem figyelünk eléggé katonáinkra, könnyen halálra fagyhatnak majd.
A mai napon megérkezett az első fejlesztői napló, melyben Brett Pascal, Greg Wilson, Jasen Torres és Rob Westwood mesél a játékmenetről, kiváltképp az új TrueSight rendszerről. Ez tulajdonképpen a Fog of War újragondolása, az első résszel ellentétben ezúttal mindig csak annyit láthatunk a térképből, amennyit katonáink ténylegesen látnak. Ebben a különböző tereptárgyak is jelentős szerepet játszanak, hiszen sosem tudhatjuk, mi vagy ki rejtőzik egy fal, épület vagy kerítés mögött. Ez pedig rengeteg új taktikai elemet emel a játékba. A videóban látottak alapján a rendszer remekül működik, és sokat dobhat a játékélményen.
A fejlesztők a napokban a közelgő béta tesztekről is ejtettek néhány szót. Az első eseményre valamikor január elején számíthatunk, míg jövő héten tartják az első alfa tesztet, ám ezen mindössze néhány játékos vehet részt. A Company of Heroes 2 jelen állás szerint jövő márciusban jelenik meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Company of Heroes 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Company of Heroes 2

hozzászólások (2)

Raptorta
Raptorta 2012.12.09. 21:40
Ez a true sight rendszer már a warcraft 3 óta része a Blizzardos RTS-eknek, hmm furcsa.
Barthezz
Barthezz 2012.12.10. 19:50
Jajam, meg számtalan játék dolgozott már ezzel, pl. a World In Conflict is. Szal nem értem, miért kiáltják ki újdonságnak.
ajánlott olvasnivaló