Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban a Dead Island: Riptide

Bár csak a játék egy korai változatából származó videó érkezett, a látottak alapján bizakodhatunk, hogy ismét egy élvezetes alkotáshoz lesz szerencsénk.

2013.01.24. 09:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az első részhez hasonlóan a Dead Island: Riptide fejlesztése is göröngyös utakon halad, hiszen a különböző korhatár besorolással foglalkozó hatóságok rendre támadják a zombis játékot. Németországban ez a játék sem jelenhet meg.
A fejlesztő Techland azonban nem csügged, szorgalmasan dolgoznak, hogy mielőbb a boltok polcaira kerülhessen a játék, amelyből ma megérkezett az első játékmenetet bemutató trailer is. A négy és fél perces videó ugyan a játék egy korai változatából származik, a látottak alapján egyértelmű, hogy a készítők az első rész által kitaposott úton haladnak tovább. A hangulat is a régi, ahogyan a játékmenetet sem bolygatták meg túlságosan.
A Dead Island: Riptide jelen állás szerint április 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Dead Island: Riptide
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island: Riptide

hozzászólások (2)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.01.24. 19:28
Élvezetesnek lehet élvezetes, de így első blikkre a minitérképen, néhány új játékmenetbeli újításon és a motorcsónakon kívül semmi változás nincs az első részhez képest, ugyanolyan fegyverek, ugyanaz a kezelőfelület, ugyanaz a grafika, ugyanolyan textúrák... nem bántam volna, ha inkább az első résztől eltérő pályákat és új zombikat mutatnak.
Christoph
Christoph 2013.01.24. 22:42
Van egy hosszabb 9 perces változata is ennek a videónak, ott van olyan, hogy fém kerítéseket helyez el. Ezen kívül még újításnak tűnik, hogy a lőfegyverek így elsőre jobban sebeznek, a fegyverek súlytalansága nagy hibája volt az első résznek úgy tűnik tanultak belőle. Eddig valóban eléggé ugyanolyannak tűnik, főleg a helyszín hasonló. A játékmeneten szerintem nem kell sokat változtatni, az teljesen jó volt.
ajánlott olvasnivaló