Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch_Dogs Watch_Dogs

Watch_Dogs - körülvéve játékosokkal

A Ubisoftnál kiemelt helyen szerepel az év végére datált hacker játék, amelyben akkor is más játékosok vesznek minket körül, ha épp egyszemélyes módban játszunk. A kiadónál nem titkoltan a GTA V-öt kívánják letaszítani a nyitott világú játékok trónjáról.

2013.02.28. 09:06 | GeryG | kategória: Játék

Ahányszor új információ érkezik a Watch_Dogsról, mindig egyre ígéretesebbnek tűnik a játék. A Kotaku a napokban készített egy interjút Jonathan Morinnal, a fejlesztés kreatív vezetőjével, amelyben a többjátékos módról is esett szó. Ebből kiderül, hogy tulajdonképpen sosem leszünk egyedül. Chicago utcáit járva bármikor belefuthatunk más játékosokba, még akkor is, ha mi épp egyszemélyes módban játszunk.
"A Watch_Dogs az állandó kapcsolódásról szól. Úgy értem, mindig és mindenhol. Szóval igen, állandóan lesznek odakint más emberek, még akkor is, ha nem számítunk rájuk. Akár egyszemélyes módban, akár többjátékos módban játszunk, így lesz." - válaszolt Morin egy kérdésre, amely a PlayStation 4 bemutatóján látott trailer egyik jelenetére célzott. Ennek a végén ugyanis azt láthattuk, amint hősünket, Aiden Pearce-t valaki egy utcai térfigyelő kamerát meghackelve megfigyeli, vagyis valaki bekapcsolódott a játékba. Morin elmondása szerint az egy dolog, hogy valaki becsatlakozik a játékunkba, de az, hogy milyen szándékkal teszi, már egy másik kérdés. A jelenetet 4:15-nél láthatjátok.

A Ubisoftnál nem titkoltan fényes jövőt szánnak az új játéknak, és legalább olyan sikereket remélnek tőle, mint az Assassin's Creed sorozattól. Legnagyobb riválisának a GTA V-öt vélik, de nem tartanak az egymáshoz közli megjelenési dátumoktól.
"A Watch_Dogs-szal az a célunk, hogy betörjünk egy új stílusba, méghozzá a GTA-szerű nyílt világú játékok stílusába. Igen, a GTA az egyik legismertebb márkanév lett, amelyet mindenki nagyon tisztel, és biztosan remekül fogunk szórakozni az új epizóddal is, de szerintem az, hogy a Watch_Dogs az új generáción is képviseli magát, rengeteg plusz lehetőséget nyújt - az állandó kapcsolódás, az interakció, a közös játék és hasonlók -, így képes lesz vérfrissítést nyújtani a stílusnak. Ha van egy jó terméked akár a mi, akár más iparágban, az mindig gerjeszti a fogyasztók érdeklődését az egész kategória iránt. Szóval akár még profitálhatunk is a GTA V közeli megjelenéséből, hiszen remek szórakozást nyújt, és biztos vagyok benne, hogy a Watch_Dogs is sokat adhat ugyanezeknek a rajongóknak." - magyarázta Alain Corre, a Ubisoft munkatársa.
Érdemes szem előtt tartani, hogy a GTA V egyelőre csupán PlayStaiton 3-ra és Xbox 360-ra lett bejelentve, míg a Watch_Dogs jelen állás szerint ezek mellet megjelenik PC-re, PlayStation 4-re, WiiU-ra, valamint a Microsoft még be nem jelentett új generációs konzoljára is. ■

Watch_Dogs
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch_Dogs

hozzászólások (5)

Dark Archon
Dark Archon 2013.02.28. 09:14
Tehát egyszemélyes módban is mindig online kell lenni... burkolt DRM :) Csak működjön, ne úgy, mint a többi.
GeryG
GeryG 2013.02.28. 09:18
Ha viszont igaz, hogy egy rakás hacker szaladgál majd a városban, az mókás lesz... állandóan egymásnak fognak keresztbe tenni... :D

Bár én inkább tudom elképzelni azt, hogy megfigyelhetjük egymás tevékenységét, mint a videóban is. Vagyis kamerákon keresztül (ez benne is van a Kotaku interjúban) az egész várost megfigyelhetjük... hogy aztán bele is üthetjük-e az orrunkat a másik dolgába, azt nem tudom. Max a Diablo III-hoz hasonlóan bármikor kooperálhatunk másokkal egy-egy küldetés erejéig... :)
Dark Archon
Dark Archon 2013.02.28. 09:46
Mókás lesz, de mindenki ugyanúgy fog kinézni vagy mi? :) Adja magát a co-op, de majd meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
GeryG
GeryG 2013.02.28. 09:49
Valóban, elég katyvasz egyelőre az egész. De még van egy szűk évük elmagyarázni, miről is van szó! :)
Rowl3y
Rowl3y 2013.02.28. 16:26
remélem izgalmas, fordulatos, szövevényes sztorit alkotnak hozzá. játszi könnyedséggel ütheti ki a nyeregből a gta-t (bár számomra ezt már megtette az SR3 is).
ajánlott olvasnivaló