Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Máris készül az új Tomb Raider film?

Már a megjelenése napján egyértelműsítették a felek, hogy az új irányt vett játékból lesz új mozifilm, de a legújabb jelentések szerint ennek előkészületei már el is kezdődtek.

2013.03.28. 17:17 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról mi is beszámoltunk, már a megjelenése napján is érkeztek olyan hírek, miszerint az új Tomb Raider alapján készítenék el a harmadik Lara Croft mozit. Ennek fényében a hősnőt már nem Angelina Jolie alakíthatja, ami már csak azért is jogos döntés, hisz az új történetben Lara még alig 20 év körül jár. A legújabb jelentések szerint az MGM és a GK Films már meg is állapodott és meg is kezdték a mozi előkészítését. Utóbbi kapta a filmkészítési jogokat a Square Enixtől. Érdekesség egyébként a játékkal kapcsolatban, hogy a kiadó kudarcként fogadta az első négy héten elért 3,4 milliós eladott példányszámot, mivel ennél sokkal jobb fogadtatásra számítottak. Mindenesetre a sorozat rebootjának története valóban mozivászonra illik, remek lehetőség lehet ez, hogy a játék újragondolása után a filmsorozatot is újrakezdjék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (25)

GeryG
GeryG 2013.03.29. 11:33
Innen nézve rá is igaz, hogy nincsenek jó játékadaptációk, de ezzel együtt nekem továbbra is az egyik legemészthetőbb ilyen film volt. Ha ennél több akciót és mászkálást pakoltak volna bele, onnantól átesett volna a nevetséges kategóriába, mint egy Mátrix film... Nekem így is tetszett, pont! :D
Ugyanakkor a korábban említett RE mozitól (igen, már az elsőtől is) fejfájást kapok... na az ugyanannyira nem adott vissza számomra egy centit sem a játék hangulatából, mint nektek a PoP film. :)
De ez megint csak ízlés kérdése, szóval nincs értelme vitázni rajta. Remélem, hogy ezt a TR filmet nem fogják úgy elszúrni, mint az előző kettőt (bár ezt csak hallomásból tudom).
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.03.29. 11:39
"onnantól átesett volna a nevetséges kategóriába, mint egy Mátrix film..." Azért az első rész eléggé imba kategória volt szerintem :D 2-3. pedig a teljesen felejthető.
GeryG
GeryG 2013.03.29. 11:44
Imba? Vagyis? :D

Megnéztem én is mindhárom Mátrix mozit, de már az elsőnél is a szemöldökömet vonogattam, mikor a csajszi fél órát tollászkodott a levegőben, mielőtt lerúgta volna a rendőrt... Olyan röhögőgörcs jött rám, hogy a cimborák, akikkel akkor még videókazin néztük, nagyon csúnyán néztek rám... :D
davkar9
davkar9 2013.03.29. 11:52
Nem vagyok biztos benne, hogy ez a hsz jó ötlet volt...:-P:-D
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2013.03.29. 11:54
Igazából nem teljesen illik ide, MMO-knál hazsnálják, de nagyjából a "túljó, túl erős" kifejezés illene ide :) (és én is csúnyán nézek most a virtuális téren keresztül :D)
ajánlott olvasnivaló