Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Tomb Raider játékhoz új mozi is dukál

Ma jelent meg Lara új kalandja, amellyel kapcsolatban máris egy új mozifilmről beszélnek. Közben befutott a launch trailer is.

2013.03.05. 15:54 | GeryG | kategória: Játék

Kijelenthetjük, hogy a Tomb Raider rebootja jól sikerült. A Crystal Dynamics nem csupán a játékmenetet reformálta meg a megfelelő mértékben, de egyúttal teljesen új személyiséget, jelleget adott Lara Croft karakterének is, ami sokak szerint már nagyon szükséges volt. Már az előző sorozathoz is készült két akció-kaland mozi, amelyek főszereplője Angelina Jolie volt, ám úgy tűnik, a játék mellett erre a sorozatra is reboot vár. Az új mozit a GK Films jegyzi, alapjául pedig a most megjelent játék szolgál majd. A munkálatokra folyamatos rálátása lesz a Crystal Dynamicsnak is.
"Már dolgoznak az új témán, amit adtunk nekik. Jó közöttünk a munkakapcsolat, ugyanúgy látjuk a kihívásokat, mint ők. Nagyon fontos számunkra, hogy a játék és a mozi kapcsolódjon egymásnak, ezért nem szerettük volna, ha az új film a korábbiak folytatása lenne." - nyilatkozta Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics feje. A ma megjelent új Tomb Raider egyébiránt megkapta a maga launch trailerét is, amelyet lent láthattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tomb Raider (2013)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider (2013)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló