Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Hamarosan megkezdődik a PlayIT jegyek árusítása

Augusztus 16-ától kapható a háromféle belépő.

2013.08.12. 17:49 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Ahogy korábban már írtuk, az idei második PlayIT rendezvény december 1-jén új helyszínen, a SYMA csarnokban várja a látogatókat. Az előző alkalmakkor már bebizonyosodott, hogy a Millenáris épületét kinőtte az esemény, a szervezők pedig most egy jóval nagyobb, 7000 négyzetméteres csarnokot választottak a PlayIT-hez. A sok konzol és PC mellett négy színpad várja majd programokkal a látogatókat.
A jegyelővétel jó korán, már augusztus 16-án megkezdődik, az érdeklődők ráadásul háromféle jegytípus közül választhatnak. A normál jegyet elővételben 1800 forintért lehet megvenni (a helyszínen 2000 Ft lesz), ez legfeljebb három szoftver kedvezményes vásárlására jogosít. Korlátozott számban lesz kapható a 4000 forintos Deluxe jegy, amelyhez ajándék póló (választható mintával és méretben) és ingyen ruhatár jár, továbbá a PlayIT alkalmi webshopján keresztül három játék előre lefoglalható, aztán a rendezvény során bármikor átveheted a félrerakott szoftvereket. Emellett egy külön beléptető sor is lesz, szinte várakozási idő nélkül. Végül ún. "Collector's Edition" jegy is vásárolható (erősen korlátozott mennyiségben), amely a Deluxe jogosultságai felett további két lefoglalható játékot jelent (azaz összesen 5 terméket lehet előre kiválasztani), meglepetés PlayIT ajándékok járnak mellé, valamint a VIP részlegben korlátlan étel- és italfogyasztás. A háromféle jegytípus közti különbséget az alábbi táblázatban is megnézhetitek.
Az elmúlt alkalomhoz hasonlóan a jegy árának egy része ezúttal is levásárolható lesz: 10 ezer forint feletti vásárlás esetén 1000 forinttal csökken a végösszeg. Fontos információ továbbá, hogy a Deluxe és Collector's jegyet vásárlóknak a játékok lefoglalására három napig lesz lehetőségük, november 15-17. között.
A jegyeket augusztus 16-ától az 576 kbyte boltjaiban, valamint a Ticket Express hálózatában (weboldalán és a jegyirodákban) lehet megvásárolni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló