Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készülhet a Terminátor játék

A kultikus első és második rész alapján készülhetnek videojátékok a Reef Entertainment stúdiójában.

2013.08.26. 22:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az utóbbi időben kezdenek előtérbe kerülni a '80-as, '90-es évek kultuszfilmjei alapján készülő videojátékok, elég csak a Rambo és a Mad Max játékokra gondolnunk. A jövőben újabb klasszikus mozifilm köszönhet vissza monitorjainkról, amely nem más, mint a Terminátor és a Terminátor 2: Az ítélet napja. A két filmet egy játékban tervezi elkészíteni a Reef Entertainment, amely a fantáziadús Terminators: The Video Game címet a projektnek.
"Itt a Reefnél nagy rajongói vagyunk az 1984-es és 1991-es sci-fi akció remekműveknek. Fantasztikus lehetőség, ugyanakkor hatalmas felelősség elkészíteni egy olyan játékot, amely méltó a filmekhez. Jelenleg a Terminátor és a Terminátor 2: Az ítélet napja által megteremtett univerzumot tanulmányozzuk. Legelőször összegyűjtjük a szükséges eszközöket, hogy egyedi és minőségi Terminátor játékot készíthessünk." - nyilatkozott a kiadó szóvivője.
Egyelőre tehát semmit sem lehet tudni a játékról, de az ígéretek szerint hamarosan bővebb részletekkel is ellátnak minket a készítők. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló