For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2013

gamescom 2013

Goodbye Deponia

A Daedalic Entertainment kalandjáték-sorozata hamarosan trilógiává bővül.

2013.09.07. 23:09 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2013

A német illetőségű Daedalic Entertainment elsősorban kalandjátékairól ismert, olyan játékokat tettek le eddig az asztalra, mint az Edna & Harvey, az A New Beginning, a The Night of the Rabbit, valamint jelen beszámolóm tárgyának előző részei, a Deponia és a Chaos on Deponia. Az utóbb említett sorozat hamarosan trilógiává bővül, ugyanis készül a Goodbye Deponia, amelyet a gamescomon közelebbről is szemügyre vehettünk. A játék természetesen az előző két epizód által kitaposott ösvényen halad tovább, így mind a játékmenet, mind a látványvilág ugyanaz lesz. Ismét Rufus kalandjait élhetjük át, aki végre megtalálja a megoldást, hogy megmentse Deponia világát a végleges pusztulástól.
Ám a dolog korántsem ennyire egyszerű, mivel főhősünk folyton valamilyen kalamajkába keveredik. Éppen ezért végül úgy határoz, hogy klónoztatja saját magát, ezzel azonban az események felgyorsítása helyett még több gondot okoz. A játékmenet ettől a ponttól három részre szakad, mi pedig szabadon választhatunk, éppen melyik Rufust szeretnénk irányítani. Persze a rájuk váró feladatok jelentős részét csak közös erővel tudják megoldani, így valamennyire meg lesz kötve a kezünk.
A játék irányítása és látványvilága mellett a humora is hű marad a sorozathoz, ám ez erősen rétegjátékká teheti, mivel ez a humor nem mindenkinek nyerheti el a tetszését. Én magam például kevésbé vagyok vevő rá, de ez erősen szubjektív.
A Goodbye Deponia összességében méltó befejezése lehet az egyébként népszerű történetnek, ám pontos megjelenési dátummal egyelőre nem rendelkezik a kizárólag PC-re készülő játék. ■

előző
következő
Goodbye Deponia
Goodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye DeponiaGoodbye Deponia
Goodbye Deponia
A játékhoz kapcsolódó legutóbbi cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.