Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alien: Isolation Alien: Isolation

Készülhet az új Aliens játék?

A botrányos Colonial Marines után nehéz dolga lesz a fejlesztőknek, ha vissza akarják állítani az idegenek renoméját.

2013.10.22. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Kevés akkora botrányt élt meg a videojáték ipar, mint az Aliens: Colonial Marines megjelenése körüli. A játék leginkább egy félkész pre-alfa tesztpéldányra emlékeztetett, amelyet épp egy árnyalat választott el az ocsmány jelzőtől. Az AAA-kategóriás játékok áráért kínálták, ráadásul korábban olyan videók jelentek meg róla, amelyek köszönőviszonyban sem voltak a végeredménnyel (vagyis pont fordítva). A dolgot csak tetézte, hogy minderre hosszú éveket vártak a rajongók.
Nem is lenne csoda, ha ezek után a nyáladzó idegenek jó időre visszavonulót fújnának, hiszen a játék alaposan megtépázta a renoméjukat. Ehhez képest úgy tűnik, máris zöld utat kapott egy új próbálkozás, amely az Alien: Isolation címet viseli, fejlesztéséért pedig a Creative Assembly felel. Várhatóan persze nem egy Aliens: Total War játékra kell gondolnunk, ahol arctámadókból verbuvált seregeinket kell az LV-426 felszínén kommandíroznunk.
A témához leginkább passzoló FPS-ről van szó, amelyben a lopakodós elemeket kombinálják az akcióval. A fejlesztők olyan játékokból merítenek ihletet, mint a BioShock vagy a Dishonored. A történet főszereplője Amandra Ripley, Ellen Ripley lánya lesz, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni róla. Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett a játékkal kapcsolatban, azt már 2011 óta tudni lehet, hogy a Creative Assembly dolgozik egy ilyen projekten, amely a jelek szerint most kapott zöld utat a Twentieth Century Foxtól, akik bejegyeztették a játék címét. A fejlesztés a jelen és a következő generációs konzolokra, valamint PC-re folyik, a megjelenésre valamikor 2014-ben kerülhet sor. ■

Alien: Isolation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alien: Isolation

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló