Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Holdon is autózhatunk a Gran Turismo 6-ban

A játékban közel 1200 autó közül válogathatunk, ezek között pedig megtaláljuk a holdjárót is.

2013.11.06. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Polyphony Digital nem viccel a Gran Turismo 6-tal. Már eddig is a széria védjegyévé vált a brutális mennyiségű autó, nem lesz ez másképp a decemberben érkező új epizóddal sem. Közel 1200 járgány várja, hogy a volán mögé pattanjunk (ehhez képest egy átlagos autós játékban nagyjából 20-30 autó szokott lenni). Ezekről a teljes listát a hivatalos oldalon találjátok meg. A listán találhattok egy különlegességet is (na jó, rengeteg különleges autót, de ez most tényleg kilóg a sorból), amely nem más mint a Lunar Roving Vehicle LEV-001 '71, vagyis a holdjáró. Ezzel - az alábbi trailer tanúsága szerint - a Holdon is furikázhatunk majd.

Emellett érkezett egy másik video is, amelyben ezúttal a napszakváltozások kapták a főszerepet. A készítők a valóságnak megfelelően modellezték le a nappalok és éjszakák váltakozását, vagyis nem csupán világosból sötétbe vált a környezetünk, de az égen a csillagok is a valóságnak megfelelően mozognak majd.

A megjelenés után több komolyabb frissítés is várható a játékhoz. Ezek által válik elérhetővé a továbbfejlesztett pályaszerkesztő, amelyhez egy GPS Logger mobilalkalmazás is jár. Ennek segítségével a való életben rögzíthetjük útvonalunkat, amelyet ezután versenypályaként készíthetünk el a játékban. Ha pedig szeretnénk vezetésünk minden finom részletét kielemezni, akkor a Data Logger funkciót használhatjuk, amely a versenyek közbeni teljesítményünket jeleníti meg különféle grafikonok formájában.
A Gran Turismo 6-ot december 6-án teszi a csizmákba a Mikulás. ■

Gran Turismo 6
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gran Turismo 6

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló