Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Több vasat tart a tűzbe a Codemasters

Egy rajongói kérdésre meglehetősen sejtelmes választ adott, amelyből úgy tűnik, nem is egy rallys játékon dolgoznak jelenleg.

2014.01.09. 16:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters egyike a legelismertebb autósjáték-fejlesztő cégnek. Az elmúlt években számtalan alkotással örvendeztették meg a virtuális száguldozás szerelmeseit, játékaik pedig több műfajt is lefedtek a rallytól egészen az utcai versenyzésig. Egyik legkedveltebb szériájuk sokáig a Colin McRae nevével fémjelzett rallys sorozat volt, ám a versenyző tragikus halálát követően új néven folytatódtak a versenyek, így született meg a Dirt széria. Ez a mai napig három epizódot és egy mellékágat (Dirt: Showdown) élt meg, de a csapat a jelek szerint javában dolgozik egy újabb projekten. Vagy nem is egyen?
Egy rajongó ugyanis a napokban feltette az egyszerű kérdést: "Most egy rallys játékon dolgoztok, ugye?" Erre meg is érkezett a meglehetősen sejtelmes válasz: "Nem egy rallys játékon dolgozunk. ;)"
Persze a fenti válaszból még nem érdemes messzemenő következtetéseket leszűrni, de mindenképpen elgondolkodtató, már csak annak fényében is, hogy a legutóbbi rallys alkotás immáron közel két éves. Vagyis, lassan tényleg itt az ideje valami újdonsággal előrukkolni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló