Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evolve Evolve

Bemutatták az Evolve karaktereit

Néhány nap leforgása alatt bemutatták a négy harcost.

2014.01.20. 13:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Év elején jelentette be a 2K Games, hogy a Turtle Rock Studios (Left4Dead) műhelyében készül az Evolve. A játékban egy négyfős alakulat harcol egyetlen űrlénnyel, amelyet szintén egy játékos irányít. Az alakulat négy tagja természetesen teljesen eltér egymástól, akiket mára részletesen be is mutattak a készítők.
Először - néhány nappal ezelőtt - Markov debütált. Ő az assault osztályt képviseli (tudni érdemes, hogy egy osztályon belül több választható karakter is lesz, de egyelőre csak őt ismerhetjük), vagyis a nyers tűzerőben hisz. Ennek ellenére óva intenek tőle, hogy magányos harcosként elszakadjunk a csapatunktól, ugyanis közösen sokkal ütőképesebbek lehetünk. Markov képes erőteret maga köré vonni, így egy időre megvédheti magát az ellenséges támadásoktól. A fejlesztők összességében úgy fogalmaztak vele kapcsolatban, hogy ő a tradicionális FPS-ekhez legközelebb álló karakter.
A következő debütáló Griffin, a trapper, vagyis aki a csapdákért felelős. Egyfajta szigonypuskával van felfegyverezve, amellyel bizonyos időre visszatarthatja az idegent. Emellett lokátorokkal is rendelkezik, amelyek jelzik a közelben ólálkodó idegeneket. A legfontosabb eszköze mégis a mobil pajzs, amellyel egyfajta arénába képes zárni az idegeneket (és a bolygó egyéb élőlényeit). Ugyanakkor ebbe az arénába a többi játékos sem léphet be.
A support osztályt Hank képviseli, aki bárhol, bármikor képes ideiglenes fedezékeket emelni. Géppuskája mellett egy lézerrel is fel van szerelve, amellyel a kisebb vadállatok ellen védekezhet, illetve megjelölhet távoli veszélyforrásokat a többiek számára. Kérhet egyfajta tüzérségi támogatást is egy adott területre, valamint egyedül ő képes láthatatlanná válni.<{r> A csapat negyedik tagja Val, a medic. Az ő gyógyító képessége leginkább a Team Fortress 2-ből lehet ismerős. Támadó fegyvere önmagában nem túl hatékony, viszont használata után társainak megnő a sebzése. Végül képes egy bizonyos körön belül átmeneti adrenalin löketet adni a csapattársainak. Minden karakter rendelkezik egy sokkolópisztollyal is, amellyel nem csupán lelassíthatják az állatokat, de meg is jelölhetik a csapattársak számára.
Az Evolve a tervek szerint valamikor idén ősszel jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Evolve
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evolve

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló