Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Három titán lesz a Titanfallban

A játék megjelenésekor csak háromféle titán lesz elérhető, ám ez később DLC-kel bővülni fog. Az Xbox 360-as változat később jelenik meg.

2014.02.07. 15:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Március 14-én jelenik meg a Respawn Entertainment első játéka, az utóbbi időben sok vitát kiváltó Titanfall. A játékban a futurisztikus utcai harcok mellett hatalmas robotok is irányíthatóak, amelyekről a napokban kiderült, hogy háromféle szerepel majd. Az elmúlt hónapokban mindhárom titán (Stryder, Ogre és Atlas) saját trailerben is bemutatkozott. Ahogy néhány héttel ezelőtt nagy port kavart a hír, miszerint mindössze 12-en játszhatnak egy partyban, úgy várhatóan a titánok alacsony számára is sokan húzni fogják a szájukat. Nekik jelenthet némi vigaszt, hogy a megjelenés után DLC-k formájában új titánok érkezhetnek majd.
Szintén a napokban derült ki az is, hogy a Titanfall Xbox 360-as változata nem a PC-s és Xbox One-s kiadással egyszerre érkezik, hanem két héttel később.
"A fejlesztőknek további időre van szüksége, hogy tökéletesre csiszolják az előző generációra szánt kiadást, ezért az Xbox 360-as változat Észak-Amerikában március 25-én, Európában március 28-án jelenik meg. Ez a plusz két hét jobb élményt biztosíthat a világ Xbox játékosainak." - nyilatkozta Patrick Soderland, a kiadó EA munkatársa. ■Titanfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló