Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Styx: Master of Shadows Styx: Master of Shadows

Először mozgásban a Styx: Master of Shadows

A néhány hete bejelentett fantasy játékban egy apró goblint alakítunk, a történet az Of Orcs and Men világában játszódik.

2014.02.13. 20:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive január vége felé jelentette be, hogy az Of Orcs and Menből ismerős goblin, Styx saját játékot kap. A Styx: Master of Shadows fejlesztését természetesen a Cyanide Studio végzi, akik ma bemutatták a játék első trailerét is. A címszereplő mestersége a lopakodás, tolvajlás és az orgyilkosság, így valójában egy igazi antihőshöz lesz szerencsénk. Apró méretét kihasználva árnyékról árnyékra, sarokról sarokra lopakodva képes közlekedni és úgy cseni el áldozatai értékeit, hogy azok azt sem tudják, hogy nincsenek egyedül. Ha pedig kell, görbe pengéjével szerez érvényt akaratának, bár ebben már nem annyira nagy ász, mint az osonásban. Így többnyire jobb is lesz elkerülni vele a nyílt konfrontációt, hiszen mind az emberek, mind az orkok könnyű szerrel elbánnak egy goblinnal.
A trailer alapján a látványvilággal nem lesz baj, így már csak egy jó sztorival és gördülékeny játékmenettel kell előrukkolnia a készítőknek. ■

Styx: Master of Shadows
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Styx: Master of Shadows

hozzászólások (1)

Bozotszály
Bozotszály 2014.02.14. 21:00
Ha nem lesz olyan hülye az AI, hogy az előttük fekvő hullákat figyelmen kívül hagyja, és az őrjáratok minden logikus útvonal nélkül közlekednek, még akár jó is lehet :-)
ajánlott olvasnivaló