Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Átalakul az Irrational Games

Ken Levin nyílt leveléből kiderül, kisebb létszámmal dolgoznak tovább.

2014.02.19. 11:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, az sem mindig elég, ha egy stúdió elkészíti az év játékát. Legalábbis ez a helyzet az Irrational Games háza táján, akik tavaly a BioShock Infinite-tel olyan játékot tettek le az asztalra, amelyről nem nagyon születtek negatív kritikák és a játékosok is imádták. Ennek ellenére Ken Levine tegnap szomorú bejelentést tett a stúdió hivatalos oldalán egy nyílt levélben.
"Az Irrational Games megszűnik az eddig ismert formájában. Kisebb, sokkal hatékonyabb csapatot építek a Take-Twonál. Ez azt jelenti, hogy tizenöt embert leszámítva mindenkitől el kell búcsúznunk, Nincs jó módja az elbocsátásnak, így most az a legfontosabb, hogy az elküldött embereket úgy segítsük, ahogy tőlünk telik ebben az átmeneti időszakban." - olvasható a levélben, amelyben később kitér a folytatásra is - "A jövőben új célokat tűzünk magunk elé: olyan történetközpontú játékokat akarunk készíteni, amelyek sokszor újrajátszhatóak. Hogy minél közelebbi viszonyt ápolhassunk a rajongóinkkal, a jövőben kizárólag digitális úton jelennek majd meg a játékaink."
Hogy pontosan miként alakulnak majd a stúdió dolgai a továbbiakban, egyelőre nem tudni. Ahogyan az sem tisztázott, mi lesz a BioShock széria sorsa, bár ezt a Take-Two bizonyára nem fogja veszendőben hagyni. A teljes levelet itt olvashatjátok. ■

hozzászólások (5)

balays82
balays82 2014.02.19. 11:49
Nem mondom, hogy tökéletes az angolom, de szerintem Levine nem azt mondta, hogy 15 embert kell elküldeni, hanem összesen ennyien maradnak, mindenki más pedig megy, Ami azért nem mindegy.
GeryG
GeryG 2014.02.19. 11:53
Yep, benéztem. :)
GustyX
GustyX 2014.02.19. 12:42
Éljenek az online terjedő indie cuccok!!!!:(
Fenntartom a híres topicban írtakat.
Remélem a FF kap majd valamikor egy folytatást, mert szerintem nagyszerű játékok voltak. Különösen a saját hős, emberfelettiultimatebrutal erejével és gyorsaságával.
xeLaR
xeLaR 2014.02.19. 14:27
+1 az FF-hez...
Ha az kapna egy csini új köntöst és folytatódna a sztori, akkor már lenne egy db vevőjük:-)
Mindenesetre ez egy korrekt bejelentés volt...
balays82
balays82 2014.02.19. 14:44
Milyen rendes a Guerrilla Games. Nem is lenne rossz, ha komolyan gondolnák, néhány Irrational fejlesztő kifejezetten a javukra válna. Mondjuk írnának egy jó sztorit a következő (Killzone?) játékukhoz.:-)
ajánlott olvasnivaló