Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall

Képeken a Titanfall 15 pályája

Az elmúlt napokban több érdekes részlet is napvilágra került a hamarosan rajtoló játékkal kapcsolatban.

2014.03.07. 16:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egyetlen hét és elrajtol a Respawn Entertainment debütáló alkotása, a Titanfall. A játék néhány hete tartott bétáján több mint kétmillió játékos vett részt, akik akkor csupán két pályát és egy titánt tehettek próbára. A napokban rengeteg érdekes információ landolt a világhálón, amelyek közül most igyekszünk leszűrni nektek a lényeget.
Kiszivárogtak a játék többjátékos pályáinak térképei. Összesen tizenöt pálya lesz az alapjátékban, ám a Season Pass keretein belül érkező későbbi DLC-k ezt a számot bizonyára alaposan felduzzasztják majd. Ezeket a pályákat egyébként a játék új trailerében is láthatjátok (legalábbis néhányat közülük). A Season Pass fizetős DLC-i mellett várhatóak ingyenes kiegészítések is.
"Tervezünk DLC-ket a játékhoz. Lesznek fizetős DLC-k és ingyenes frissítések is. Vannak bizonyos funkciók, amelyeket szeretnénk a játékban tudni, de nem tudtuk őket a végleges verzióba sűríteni, így az olyanokat, mint a privát meccsek, később ingyenes frissítésekkel tesszük elérhetővé. Lesz Season Pass, mivel ennek megvásárlásával a játékosok járnak jobban. Ugyanakkor nem lesznek mikro-tranzakciók." - nyilatkozta Vince Zampella.
A Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra fog megjelenni március 14-én. ■

előző
következő
Képeken a Titanfall 15 pályája
Képeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályájaKépeken a Titanfall 15 pályája
Titanfall
A legutóbbi Titanfall cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.