25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mordheim: City of the Damned képek

Videojáték készül a Games Workshop klasszikus társasjátékából.

Írta: GeryG

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy készül a Mordheim: City of the Damned. A játék a klasszikus Games Workshop társasjátékot dolgozza fel, vagyis a Warhammer univerzumba kalauzolja a játékosokat. Azon belül is a legnagyobb városban játszódnak majd kalandjaink, ahol harcosainkat körökre osztott csatákba küldhetjük. A játékmenet számos további szerepjátékos elemet is tartalmaz, így harcosainkat szerkeszthetjük is. A város összes fontos frakciójából válogathatunk majd társakat magunknak, akiket megbűvölt fegyverekkel szerelhetünk fel. Minden egyes sikeres küldetés tapasztalati pontokkal gyarapítja karaktereinket, amelyeket különböző fejlesztésekre válthatunk be. A csaták során nagyon alaposan át kell gondolnunk minden lépésünket, mivel az elveszített katonáinkat nem lehet feltámasztani. Így minden ütközet előtt érdemes alaposan megvizsgálni a környezetünket, hogy annak előnyeit a saját javunkra fordíthassuk.
A Mordheim: City of the Damned a tervek szerint valamikor ez év végén jelenhet meg, de a célplatformokról egyelőre nem érkezett hír.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Mordheim: City of the Damned
  • Mordheim: City of the Damned
  • Mordheim: City of the Damned

Mordheim: City of the Damned

Platform:

Fejlesztő: Rogue Factor

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés:
2015. november 20. PC
n/a: PS4, X1

Minimális rendszerigény: Kétmagos, 2,4 GHz-es processzor, 4 GBRAM, Radeon HD 5850/GeForce GTX 460 vagy jobb videokártya 1 GB memóriával, 8 GB HDD, 64 bites Windows Vista/7/8/10

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 4 GB RAM, Radeon R9 270/GeForce GTX 670 vagy jobb videokártya 2 GB memóriával, 8 GB HDD, 64 bites Windows Vista/7/8/10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!