Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Breakout a Kickstarteren

A kalandjátékban egy börtöntáborból kell megszöknünk.

2014.04.04. 20:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Pixel Trip Studios a Kickstarteren kéri a játékosok támogatását készülő kalandjátékához, a The Breakouthoz. A játékban az egykori tolvaj, Guy Kassel történet ismerhetjük meg, aki sötét múltját hátrahagyva belép a légierőbe, ahol egészen kapitányi rangig jut. Ám ekkor gépét lelövik, ő pedig egy ellenséges börtöntáborba kerül, ahol kénytelen másokkal szövetkezni, hogy közös erővel megszökhessenek a táborból.
Mi tehát Guyt irányíthatjuk, akivel felhasználva egykori betörő és tolvaj szakmáját, lopakodnunk kell, ki kell cseleznünk az őrkutyákat, zárakat feltörnünk és eszközöket lopnunk, hogy végrehajthassuk a nagy szökést. A dolgot azonban nehezíti, ha a tábor területén belül elkapnak, akkor minden addig megszerzett holmink elvész, minket pedig magánzárkába dugnak. Ha pedig a tábor területén kívül csípnek el, akkor már a tűzparancs is élesedik. A fejlesztők ígérete szerint a játék nem a hagyományos kalandjátékok táborát fogja erősíteni, azoknál sokkal életszerűbb és éppen ezért keményebb is lesz, nem épp gyerekeknek szánják.
A Kickstarter kampány néhány nappal ezelőtt rajtolt el, a kitűzött cél pedig 49500 font, ám ennél nagyobb összegek esetén akár komolyabb zenei körítést, grafikai fejlesztéseket (a játék egyébként meglehetősen egyedi látványvilággal rendelkezik), szinkronhangokat, animált átvezetőket (jelenleg úgy néz ki, képregényes megoldással dolgoznak a készítők), valamint bővebb történetet és hosszabb játékidőt ígérnek. Ha a fejlesztők számításai bejönnek, a játék 2015 második felében jelenhet meg PC-re. ■


hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló